Ribolov vse bolj popularen tudi med Slovenci
Ribolov ni zgolj način pridobivanja hrane ali poklic, temveč tudi vse bolj priljubljena oblika preživljanja prostega časa, ki združuje ljubitelje narave, miru in strateškega razmišljanja.
Ribolov ni zgolj način pridobivanja hrane ali poklic, temveč tudi vse bolj priljubljena oblika preživljanja prostega časa, ki združuje ljubitelje narave, miru in strateškega razmišljanja.
Do poletnega dopusta nas ločijo zgolj nekaj tednov in dobri dve uri vožnje iz Ljubljane.
Na čarobnem otoku Krku v hotelu Falkensteiner Park Punat to pomlad ustvarite družinske spomine s »Funtastičnimi vikendi« in zabavnimi aktivnostmi, napolnjenimi z otroškim smehom! To pomlad doživite čarobnost bivanja na otoku, s soncem na obzorju in pomladjo v zraku!
To pomlad pobegnite na morski oddih, tisti pravi, na katerem uživate obsijani s soncem, se prebujate ob pogledu na morje ter se počutite razvajane, postrežene in spočite v vsakem trenutku.
Napolnite se z energijo daleč stran od vrveža in mestnih središč.
To je popolna destinacija za vas.
V iskanju ravnovesja med obveznostmi in željo po kakovostnem preživljanju prostega časa, nas tehnološki napredek vodi k novim možnostim mobilnosti, ki obetajo svobodo in tesnejšo povezanost z okoljem, ki nas obdaja.
Gumijasti škornji so nepogrešljiv del opreme za vsak festival na prostem. Njihova uporabnost in praktičnost presegata zgolj zaščito pred dežjem in blatom, temveč prinašata tudi niz drugih prednosti, ki bodo zagotovo obogatile vaše festivalsko doživetje.
Gurmansko doživetje Okusi Slovenijo bo tudi letos na Lošinju, in sicer od 1. do 4. maja v čarobnem zalivu Čikat, natančneje v Boutique Hotelu Alhambra in Hotelu Bellevue. Dogodek bo združil tri priznane slovenske chefe in kulinarične zvezde hotelskih restavracij v zalivu Čikat ter obiskovalcem omogočil edinstveno wine&dine izkušnjo.