Kategorija: Posel

Posel

5 korakov do sanjske prenove doma

Objavljeno: 29.09.2023

Ali razmišljate o prenovi vašega doma, a niste prepričani, kje začeti? Prenova je odličen način za izraz vašega življenjskega sloga ali pa prilagoditev novim razmeram, kot je na primer priprava stanovanja na naraščaj. Zagotovo pa vsaka prenova potrebuje dobro načrtovanje in izvedbo. Tukaj je pet ključnih korakov za sanjsko prenovo vašega doma.

Posel

Samo še en teden nas loči do najboljšega Weekenda v letu

Objavljeno: 20.09.2023

Več kot 150 predavateljev iz 15 držav sveta, vključno z vodilnimi regionalnimi in svetovnimi strokovnjaki, se bo ta konec tedna dni zbralo na 16. izdaji Weekend Media Festivala v Rovinju, da bi izmenjali izkušnje in omogočili vpogled v najbolj aktualne teme in trende.

Posel

Lidl Slovenija ustvarja dober lajf za zaposlene

Objavljeno: 15.09.2023

V Lidlu Slovenija izvajajo številne aktivnosti za ohranjanje odličnega delovnega okolja, ki ne privablja le zaposlenih, temveč jih tudi ohranja. Z odpiranjem novih trgovin po Sloveniji iščejo nove sodelavke in sodelavce, predvsem za delo v trgovinah, skladišču in v nabavi.

Posel

Zakaj tega preprosto ne smete zamuditi?

Objavljeno: 13.09.2023

13. septembra bo vrata odprl največji in najbolj tradicionalni sejem, ki se lahko pohvali z edinstveno titulo – že 55 let velja namreč za sejem vseh sejmov!

Posel

Izognite se tem 5 napakam pri uporabi zakona privlačnosti

Objavljeno: 04.09.2023

Zakaj imajo nekateri lahko vse, vi pa nič?

Posel

Europark Maribor praznuje že 23. rojstni dan

Objavljeno: 04.09.2023

V nakupovalnem središču Europarku Maribor si že 23 let prizadevajo, da bi zvesto sledili željam in potrebam svojih obiskovalcev. Na današnji novinarski konferenci so med drugim predstavili poslovne rezultate preteklega leta, aktualne projekte, investicije ter novosti in načrte za prihodnost.

Posel

NLB s sistemskimi ukrepi, pomočjo za zaposlene in donacijo najhuje prizadetim občinam

Objavljeno: 09.08.2023

Narava je pretekli konec tedna znova pokazala svojo moč. Rušilno in uničujočo. Obenem pa nam je ponudila tudi priložnost, da do izraza pride tista najbolj požrtvovalna, srčna in topla plat naše družbe – reševalcev, gasilcev in ostalih prostovoljcev, pa sosedov in prijateljev ter nasploh vseh Slovenk in Slovencev.

Posel

Nova KBM prejela priznanje odličnosti Euromoney

Objavljeno: 01.08.2023

Nova KBM, ki je od februarja letos del Skupine OTP, je v letu 2023 prejela priznanje odličnosti “Euromoney Award for Excellence” kot najboljša slovenska banka.

Posel

Kako so se cene porok dvignile v zadnjem letu?

Objavljeno: 19.07.2023

Na največji slovenski platformi za posredovanje storitev Omisli.si so nedavno opravili obsežno analizo cen poročnih storitev.

Posel

Če ne bi imela zavarovanja, bi morala plačati več kot 10 tisoč evrov

Objavljeno: 29.06.2023

Stroški odvetnikov, izvedenskih mnenj in prič, ki jih potrebujemo v primeru sporov na sodišču, so lahko vrtoglavi. Izognemo se jim lahko, če poskrbimo za ustrezno pravno zaščito.