Kategorija: Posel

Posel

V katere kriptovalute vložiti, če želite postati milijonar v letu 2024?

Objavljeno: 11.04.2024

Ker Bitcoin vse bolj postaja tarča ovir, številni vlagatelji razmišljajo o prilagoditvi svojih portfeljev, da bi vanje vključili digitalna sredstva z obetavnim potencialom rasti.

Posel

Kakšne naložbene priložnosti prinaša Bitcoin halving v 2024?

Objavljeno: 09.04.2024

Cena Bitcoina se je v zadnjih 24 urah zvišala za več kot 2 % in se približala meji 70 tisoč dolarjev.

Posel

Letošnji Weekend Media Festival v Rovinju v znamenju umetne inteligence

Objavljeno: 03.04.2024

Weekend Media Festival, ki se bo odvijal od 19. do 22. septembra v Rovinju, bo letos vsebinsko še bogatejši!

Posel

Primerjava vloge DPO v različnih sektorjih industrije

Objavljeno: 03.04.2024

Razvoj tehnologije in digitalizacije je s seboj prinesel veliko novih izzivov, a hkrati tudi nove priložnosti na področju varstva podatkov. V sodobnem času se vse več podatkov zbira, obdeluje ter shranjuje v digitalni obliki, kar zahteva večjo učinkovitost pri upravljanju in varovanju osebnih podatkov. Vloga pooblaščene osebe za varstvo podatkov (DPO) je tako postala ključna za zagotavljanje skladnosti z zakonodajo o zasebnosti ter varovanju podatkov.

Posel

Intera že tretjič najboljši zaposlovalec v Sloveniji

Objavljeno: 03.04.2024

Včeraj so v ljubljanskem Lutkovnem gledališču razglasili zmagovalce letošnjega izbora najboljšega zaposlovalca v Sloveniji Zlata nit. V kategoriji podjetij z do 50 zaposlenimi je naziv najboljšega zaposlovalca leta že tretjič osvojilo ptujsko podjetje Intera.

Posel

Dogecoin se je v 24 urah povečal za 20 %, naslednik DOGE20 pa se približuje začetku prodaje

Objavljeno: 02.04.2024

Dogecoin (DOGE) je z impresivnim 20-odstotnim dvigom svoje cene v zadnjem dnevu ponovno pritegnil naslovnice. Ta nenadni skok je v skupnosti kriptovalut vzbudil radovednost, kar je vlagatelje spodbudilo, da so se poglobili v razloge, ki so spodbudili to rast.

Posel

Slovita žirija, povej, kdo prvi v deželi je tej

Objavljeno: 02.04.2024

WEBSI Digitalni presežki Slovenije bodo tudi letos, že 13. leto zapored, z velikim ponosom in še večjo odgovornostjo podelili prestižne WEBSI nagrade. Letos pod sloganom »Slovita žirija, povej, kdo prvi v deželi je tej« bodo slovenski javnosti predstavili tiste, ki so v preteklem letu najbolj izstopali in s tem krojili slovenski digitalni prostor. Prijave v […]

Posel

Naslednji kripto Bull Run – Top 5 kriptovalut za visoke donose

Objavljeno: 02.04.2024

Prihajajoči Bull Run na trgu kriptovalut lahko preseže vse predhodne tako po širitvi kot po sprejemanju. V nadaljevanju se poglobimo v 5 najboljših kriptovalut, ki so pripravljene na prihajajoči bikovski pohod.

Posel

33. SOF v znamenju ekskluzivnih mednarodnih govorcev …

Objavljeno: 29.03.2024

Letošnji, že 33. SOF bo potekal v znamenju ekskluzivnih mednarodnih govorcev, umetne inteligence in prihodnosti digitalnih medijev.