Kategorija: Šport

Šport

Fitnes Center BIT in JESENSKI HIT za zdravo in privlačno telo

Objavljeno: 19.09.2023

Jesen je pred vrati in to pomeni, da moramo obnoviti svoje športne aktivnosti. Obisk fitnesa, vodenih vadb, vacufita, bodyrolla, badmintona, squasha v jesenskih mesecih je priporočljiv za ohranjanje zdravja, privlačne postave in dobrega počutja. Fitnes center BIT se zavezuje, da nudi svoim strankam najbolj pestro ponudbo športnih aktivnosti za najboljšo ceno v mestu!

Šport

Triglav tek privabil več kot 1.800 obiskovalcev

Objavljeno: 13.09.2023

Tekači 11. Triglav teka so na Brdu pri Kranju za dober namen pretekli več kot 10.000 kilometrov.

Šport

Vrste raftinga – katerega izbrati?

Objavljeno: 28.08.2023

Različni adrenalinski športi so v Sloveniji vedno bolj priljubljeni. In med njimi je tudi rafting – spust z gumijastim čolnom po divjih vodah, ki ponuja obilo pustolovskega doživetja.

Šport

Toliko Slovencev je že osvojilo Triglav

Objavljeno: 25.04.2023

Čez drm in strm pa se le malokdo odpravi popolnoma pripravljen …

Šport

Herbalife Nutrition je dal v prodajo prve beljakovinske ploščice v športni liniji H24

Objavljeno: 13.02.2023

Povečajte dnevni vnos beljakovin z novimi beljakovinskimi ploščicami H24 Achieve Herbalifa Nutrition – prvimi beljakovinskimi ploščicami v liniji Herbalife24 namenjene športnikom in aktivnim rekreativcem.

Šport

Fitnes za starejše

Objavljeno: 24.01.2023

Fitnes za starejše je vadba, ki krepi telo, bistri um, izboljša gibljivost in spodbuja zdravje kosti. Katere oblike vadbe so tiste najboljše za starejše?

Šport

Epsko: Luka Dončić piše zgodovino doma in v Dallasu

Objavljeno: 09.01.2023

Car z velikim srcem in imenitnim smislom za humor. Kapo dol, klanjamo se za vrhunski zgodovinski dosežek. To je le nekaj naslov, ki polnijo tako slovenske kot svetovne naslovnice. Razlog pa seveda en in edini Luka Dončić.

Šport

Pridih Japonske v novi kolekciji znane blagovne znamke

Objavljeno: 10.10.2022

Pridih Japonske v novi kolekciji znane blagovne znamke. Po starodavnem japonskem pregovoru je skrivnost dolgoživosti v dejavnostih, ki jih izbiramo vsak dan. Biti aktiven in marljiv je del japonske kulture, s katero se je zoe®, blagovna znamka athleisure oblačil, odločila obogatiti svojo novo kolekcijo za jesen/zimo 2022, imenovano Origami. Oblačila in dodatki te uspešne blagovne znamke, […]