Kategorija: Prosti čas

Prosti čas

Priljubljeni voditeljici ujeti na potepu po Šiški

Objavljeno: 07.12.2023

Priljubljeni voditeljici Mojca Mavec in Tara Zupančič sta se prvič skupaj odpravili na izlet. In to nikamor drugam kot kar po svojem domačem mestu, Ljubljani!

Prosti čas

Ogled najljubših božičnih filmov na velikem zaslonu

Objavljeno: 06.12.2023

Ob mrzlih decembrskih večerih ni boljšega kot ogled najljubših filmov, serij in oddaj na udobnem kavču s toplim napitkom v roki. Pravi hygee občutek, bi rekli Danci. Nekateri si praznično vzdušje pričarajo z ogledom priljubljenih božičnih filmov, drugi stavijo na prenose alpskega in nordijskega smučanja, tretji najbolj uživajo v videoigrah in maratonskem gledanju serij. Vsem pa je skupno to, da najboljšo izkušnjo gledanja vsebin zagotavljata kakovostna slika in odličen zvok.

Prosti čas

Svojim najbližjim podarite najboljšo zabavo. Podarite kino.

Objavljeno: 04.12.2023

Krajši dnevi in hladni zimski večeri so ravno pravšnji za obisk kina. Mesec december na velikih platnih ponuja velik nabor odličnih filmskih spektaklov. V prazničnem času svojim najbližjim podarite čarobno doživetje. CINEPLEXX DARILNA KARTICA je lahko odlično Miklavževo ali božično darilo.

Prosti čas

Pred nami je nedelja, kakršne letos še ni bilo

Objavljeno: 01.12.2023

“Bliža se železna cesta, nje se, ljubca veselim; iz Ljubljane v druge mesta, kakor tiček poletim.”

Prosti čas

Čas obdarovanj: Kako zapraviti manj?

Objavljeno: 01.12.2023

December je skoraj tu, z njim pa praznovanja in obdarovanja. In če zadnji mesec v letu veja za najbolj veselega, pa lahko popolno nasprotje občutimo v denarnici.

Prosti čas

Moja dejavnost – portal najboljših prazničnih ponudb

Objavljeno: 30.11.2023

Razvoj in rast slovenskega trga vodi v vedno večjo izbiro različnih ponudnikov, iskanje pravega, ki lahko za najnižjo ceno ponudi največ, pa je zato vedno večji podvig. Spletno oglaševanje je v digitalni dobi ključnega pomena za podjetja, ki želijo razširiti svoj doseg potencialnih novih strank, le-te pa si pri iskanju najboljših ponudb pomagajo z brskanjem po spletu.

Prosti čas

Advent ob morju: To hrvaško mesto velja za eno najlepših v Evropi

Objavljeno: 21.11.2023

Včasih smo na adventne sejme hodili k severnim sosedom, a zakaj ne bi letos za spremembo krenili proti jugu ter praznični december doživeli ob morju? V Opatijo, ki je bila razglašena za eno najlepše urejenih adventnih destinacij.

Prosti čas

Ne zamudite največjih žurov te jeseni

Objavljeno: 16.11.2023

Pop up klub Kurzschluss se na svoj 10. rojstni dan to jesen vrača v vsem svojem sijaju. Prihajajo trije izjemni izvajalci, trije izjemni večeri, trije izjemni žuri, ki jih ne smete zamuditi. Magnifico, UMEK in Adam Beyer so znani po svojih edinstvenih glasbenih talentih in nepozabnih koncertih.

Prosti čas

To darilo bo vedno varno pred inflacijo

Objavljeno: 15.11.2023

”Rada podarjam, ampak kaj kupiti, mi pri določenih osebah povzroča velike preglavice.”

Prosti čas

Osvojite pohodniško doživetje v Grčiji! 

Objavljeno: 10.11.2023

Sodelujte v nagradni igri adidas Terrex in INTERSPORT Slovenija, v kateri lahko z malo sreče in hoje osvojite ekskluzivno pohodniško dogodivščino na Peloponezu za dve osebi med 8. in 10. decembrom 2023.