Kategorija: Lepota in zdravje

Lepota in zdravje

So vas toplejše temperature dobile nepripravljene?

Objavljeno: 01.06.2023

Po dolgi zimi ter hladni in deževni pomladi se je sonce končno pokazalo izza oblakov in nas prisililo, da slečemo debelejša oblačila. Ali so tudi vas toplejše temperature ujele malce nepripravljene? 

Lepota in zdravje

Podjetjem se naložba v sončno elektrarno povrne v 5 do 7 letih

Objavljeno: 01.06.2023

Naložba v sončno elektrarno je čedalje bolj zanimiva tudi za podjetja, saj jih je podražitev elektrike v zadnjem letu najbolj udarila po žepu. Še posebej se splača podjetjem, ki porabijo veliko elektrike. Z odločitvijo za samooskrbo ali klasični poslovni odjem si lahko letne stroške za elektriko delno ali v celoti pokrijejo.

Lepota in zdravje

Končno bodo prišli na svoj račun vsi geeki …

Objavljeno: 30.05.2023

… ljubitelji stripov, mang, iger in zbirateljskih kart.

Lepota in zdravje

S Patricio Pangeršič o telovadbi med nosečnostjo in deseti Fit Akademiji

Objavljeno: 29.05.2023

Tako je za svoje telo med nosečnostjo skrbela priljubljena slovenska motivatorka in ustanoviteljica priljubljene Fit Akademije Patricia Pangeršič.

Lepota in zdravje

Več kot 300 tisoč Slovencev bo imelo lepo pokojnino. Kaj pa vi?

Objavljeno: 26.05.2023

“Vsak mesec si lepo prihodnost gradi več kot 300 tisoč Slovencev. Kdaj ste pa vi nazadnje naredili nekaj lepega zase? Vemo, da je v življenju vedno kaj v zraku in da je včasih izziv razmišljati o prihodnosti, ko pa imamo toliko trenutnih obveznosti ter plačil položnic. Pa vendar je modro imeti čas na svoji strani – tako v mladosti kot tudi v zlatih letih. Podarite sebi lepo in varnejšo prihodnost. Pridružite se več kot 300 000 varčevalcem, ki so sprejeli modro odločitev in svoje varčevanje zaupali Modri zavarovalnici.”

Lepota in zdravje

Ustvarjaj boljši svet in osvoji super nagrado!

Objavljeno: 22.05.2023

Z dobrimi dejanji skupaj ustvarjamo boljši jutri. Vsak od nas ima možnost, da s svojimi dejanji prispeva k lepšemu, bolj povezanemu in trajnostnemu svetu. Ta učinek se lahko razširi na širše skupnosti in celo na globalno raven, če vsi skupaj delujemo z namenom in zavedanjem.

Lepota in zdravje

Zavarujte otrokovo prihodnost, zanj sklenite nezgodno zavarovanje  

Objavljeno: 19.05.2023

“Otroci so naša prihodnost.” Ta stavek slišimo večkrat in se z njim zagotovo vsi strinjamo. Poleg tega, da poskrbimo za dobro počutje naših otrok, zdrave odnose, prijetno odraščanje in dobro izobrazbo, je ključno, da poskrbimo tudi za njihovo svetlo prihodnost.

Lepota in zdravje

Priljubljena blagovna znamka v novi privlačni kategoriji vitaminskih vod

Objavljeno: 16.05.2023

Nova osvežilna doza vitaminov in naravnih dvojnih okusov, Cedevita vitaminske vode Feel good, Energising in Relaxing so že na policah večine maloprodajnih trgovin, do konca maja pa bodo prisotne na skoraj vseh prodajnih mestih.

Lepota in zdravje

Douglas razveselil Ljubljano

Objavljeno: 18.04.2023

Prihod parfumerije Douglas na slovenski trg.

Lepota in zdravje

S selfnessom do nove energije za življenje

Objavljeno: 14.04.2023

Ko v kopici obveznosti in vsakodnevnih skrbi pozabite nase ter na svoje fizično in duhovno zdravje, je čas, da zaživite po principu selfnessa.