Kategorija: Avtomobilizem

Avtomobilizem

Nova definicija uporabnosti. Mercedes-Benz razred T 

Objavljeno: 06.12.2023

Družinski avtomobil z raznovrstno uporabnostjo, ogromno prostora in izjemnim voznim udobjem ter z varčnim motorjem za pristno vozniško izkušnjo.

Avtomobilizem

Obnovljeni originalni in nadomestni deli

Objavljeno: 04.12.2023

Obnovljeni originalni nadomestni deli so rabljeni originalni deli ali novi, izdelani iz recikliranih materialov, ki so bili temeljito pregledani, obnovljeni ter preizkušeni za ponovno uporabo. Namen obnovljenih originalnih nadomestnih delov je zagotoviti cenovno ugodno alternativo novim nadomestnim delom. Pri tem se zmanjšuje odpad nadomestnih delov in podaljšuje življenjska doba obstoječih izdelkov.

Avtomobilizem

Dobra novica za hladna jutra

Objavljeno: 09.11.2023

Meglena in temna jutra že napovedujejo prihajajočo hladnejšo polovico leta, ko je letne pnevmatike potrebno zamenjati zimskimi, letno tekočino za čiščenje vetrobranskega stekla z zimsko in tekstilne tepihe za gumijaste. Kaj pa akumulator? Preberite, na kaj morate biti pozorni, da vas v mrzlem zimskem jutru ne bo pustil ‘na hladnem’.

Avtomobilizem

Pionir avtomobilskega sveta. Mercedes-Benz razred E

Objavljeno: 02.11.2023

Nova, že šesta generacija avtomobilov razreda E je dokaz, da pri Mercedesu-Benzu še vedno verjamejo tudi v klasiko, čeprav se triprostorska limuzina, ki je na voljo tudi kot karavan, ni izognila elektrifikaciji.

Avtomobilizem

Vrhunec učinkovitosti. Mercedes-Benz GLC Coupé

Objavljeno: 30.10.2023

Mercedes-Benz GLC coupé ni le avtomobil, temveč izraz vaše identitete. Z njim boste ustvarili izjemen prvi vtis. Je avtomobil, ki združuje vrhunsko udobje in razkošje ter optimalno funkcionalnost za vse vaše potrebe.

Avtomobilizem

Vse, kar potrebujete, da izstopate: Mercedes-Benz CLA Coupé

Objavljeno: 26.10.2023

Avtomobil CLA Coupé je kompromis med eleganco in športnostjo, sodobnostjo in izzivalnostjo.

Avtomobilizem

Odkrijte agilnost in vsestranskost Opel Corse

Objavljeno: 25.10.2023

Zaupanje je ključno vodilo vsakega odnosa in pri Oplu se tega dobro zavedajo. V kampanji Slovenski tedni Opla ne ponujajo zgolj privlačnih popustov pri nakupu novih Opel vozil, temveč vam zagotavljajo tudi Jamstvo zadovoljstva. Edinstvena ponudba vam omogoča, da vozilo v roku 30 dni ali do 2.000 prevoženih kilometrov vrnete, če z njim niste zadovoljni. Pri tem ste lahko brezskrbni – pri Oplu držijo besedo.

Avtomobilizem

3 ključni nasveti za varno vožnjo in preizkus znanja

Objavljeno: 10.10.2023

Dnevi so vse krajši, temperature vse nižje in razmere na cestah postajajo zahtevnejše. Čas je, da se skupaj z vašim avtomobilom pripravite na hladnejšo sezono in se izognete nepotrebnemu stresu. Preizkusite tudi svoje znanje iz sveta avtomobilizma in se potegujte za odlične nagrade, ki jih podarja Citroën v Sloveniji.

Avtomobilizem

Citroën Ami: doživetje z mestnim električnim vozilom pri hitrosti 45 km/h

Objavljeno: 28.09.2023

Kako je, ko z nasmehom uživaš v drugačnosti?

Avtomobilizem

Zapeljivi Peugeot 208 zdaj s ceno pod 15 tisočakov

Objavljeno: 14.09.2023

Peugeot 208 odlikuje moderen in večkrat nagrajen zunanji in notranji dizajn z ikoničnim i-Cockpitom, odlične vozne lastnosti, bogata serijska oprema na področju varnosti in udobja ter ugodna cena. Takoj ga lahko domov odpeljete za 14.990 evrov, pri čemer kupec prejme še številne ugodnosti.