Kategorija: Kulinarika

Kulinarika

Top ideje za poletno kosilo

Objavljeno: 30.06.2023

V toplejših mesecih se naše prehrambene želje pomaknejo proti lahkotnejšim in osvežujočim obrokom, ki nas napolnijo z energijo in hkrati hladijo.

Kulinarika

Bi radi spremenili svet kar iz vaše iz kuhinje? Ja, možno je! Poglejte, kako

Objavljeno: 26.06.2023

Kdo jih zavrže največ in koliko lahko vsak od nas prispeva k temu, da zgodba dobi drugačen konec?

Kulinarika

Pivo v kulinariki: z enostavnimi recepti do gurmanske pojedine

Objavljeno: 19.06.2023

Po izjemni predstavi v velikem finalu MasterChefa Slovenija, mlada in nadobudna kuharica Evita, ostaja v kulinariki. Najraje in tudi najboljše pripravlja slane jedi in v njih dodaja sladke komponente. Igra na meji med sladkim in slanim bo tudi vodilo njene bodoče restavracije.

Kulinarika

Žurnalov vodič za nepozaben piknik (primerno tudi za tiste, ki iščejo alternativne vire beljakovin)

Objavljeno: 12.06.2023

Nasveti za organizacijo, pravljičen ambient in edinstveno hrano, ki bo navdušila vsakogar.

Kulinarika

Stavimo, da o grahu tega niste vedeli

Objavljeno: 08.06.2023

Ne boste verjeli, koliko svetovnih rekordov so podrle te male zelene kroglice.

Dom in vrt

LUŠTne ideje za poletne zabave!

Objavljeno: 07.06.2023

Končno so tu svetli in topli večeri, ki so kot nalašč za druženja s prijatelji, sosedi, sorodniki. In ker gre ljubezen skozi želodec, vam ponujamo LUŠTne ideje, s katerimi boste naravnost navdušili vse povabljene.

Kulinarika

Božanski žar recept: Klobase na krompirjevi posteljici

Objavljeno: 25.05.2023

Čevapčiči, pleskavice, nabodalca, kotleti. Pa sir in raznovrstna zelenjava. Vse to je nekako klasika, ko gre za pomladno-poletne piknike in peko na žaru. A zakaj ne bi to sezono presenetili svojih gostov ali pa domačih z nečim drugačnim?

Kulinarika

Razkrivamo trike žar mojstrov: Tako morate v resnici peči meso

Objavljeno: 25.05.2023

Sezona peke na žaru bo kmalu v polnem zamahu, zato v nadaljevanju preberite nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli še kako prav. Od tega, katero meso je najprimernejše za žar, do tega, kdaj je treba meso soliti.

Kulinarika

Tako iz jušne osnove v prahu v 15 minutah do slastnega kosila

Objavljeno: 22.05.2023

Velikokrat smo, sploh med tednom, v takšni naglici, da nam zmanjka časa za pripravo toplega obroka, ki bi bil vrh vsega še zares okusen. V nadaljevanju vam ponujamo preprosto in hitro kulinarično rešitev: okusno rižoto, ki jo boste pripravili v pičlih 15 minutah.