Kulinarika

Restavracija “CeWapi” na treh lokacijah v Ljubljani

8. julija, 2024 - Oglasno sporočilo

Se nahajate v centru Ljubljane ali predmestnem nakupovalnem središču in si zaželite pristnih balkanskih specialitet in kakovostne kulinarike?

Ljubljana. – Restavracijo “CeWapi”, sinonim odlične balkanske kuhinje, lahko obiščete kar na treh lokacijah v Ljubljani. Bodisi v centru Ljubljane, na promenadi med Tromostovjem in parkom Tivoli, na odlični lokaciji na Cankarjevi cesti ali pa v obeh največjih nakupovalnih središčih Ljubljane, BTC City Parku in Supernovi Rudnik. Na vseh lokacijah si boste lahko oddahnili in se okrepčali v eni od restavracij “CeWapi”.

Foto: Walter
Foto: Walter

Restavracijo “CeWapi” odlikujejo predvsem njihove mesne jedi, med katerimi zagotovo izstopajo nepozabni čevapčiči. Čeprav so čevapčiči dejanski zmagovalci jedilnega lista, lahko obiskovalci restavracije uživajo ob raziskovanju in okušanju ostale pestre ponudbe restavracije. Na voljo so fantastične specialitete iz najkakovostnejšega mesa, od pleskavice na kajmaku in sudžuke do ramsteka, biftka ter telečjih jetrc in piščančjih krpic. Prav tako restavracija prepriča z odličnimi in obilnimi zajtrki, sladkosnedneži pa si bodo lahko privoščili katero od prepoznavnih balkanskih sladic, kot so baklava, hurmašica, tufahija ali tulumba.

Foto: Walter
Foto: Walter

Restavracija “CeWapi” ne ponuja samo vrhunske kulinarike, temveč obiskovalca objame v pristen in prisrčen ambient, kjer se tradicija sreča z modernim načinom življenja. To je več kot le prostor za obedovanje, je doživetje okusa, tradicije in ljubezni do hrane. Pristni okusi Balkana in čudovito vzdušje bodo zagotovo poskrbeli, da restavracija “CeWapi” postane mesto za uživanje v tradicionalnih balkanskih specialitetah ter stalnica za kosila ali večerje prav vsakega njenega gosta.

Blagovna znamka “CeWapi” je del mednarodne skupine “Walter BBQ”, ki že dve desetletji deluje na trgih Srbije, Črne Gore in Bosne in Hercegovine. V zadnjem obdobju je skupina uspešno našla svoj prostor tudi v Sloveniji in Avstriji. Podjetje je postalo sinonim za kakovost in inovativnost v prehrambni industriji. S kombinacijo tradicionalnih receptur in sodobnega poslovnega pristopa, je regionalni velikan uspel zadovoljiti okuse različnih generacij potrošnikov na več kot 40 lokacijah v regiji.
Foto: Walter
Foto: Walter