Avtomobilizem

Zavijte po darila na Petrol

19. decembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Vstop v praznično obdobje je tudi vstop v čudoviti svet obdarovanja.  A zakaj bi darila iskali po različnih trgovinah, ko pa lahko popolna darila za vse želje in okuse, najdete na enem mestu? Petrol je prava destinacija za popolna darila, ne glede na to, ali iščete praktična darila, kot so vstopnice in vinjete, igrače, darilne bone ali pa kaj čisto drugega. Hitro, priročno in s pestro izbiro, ki bo zagotovo navdušila vse na seznamu obdarovancev. In to kar sproti, na vaši vsakodnevni poti.

Še nimate prave ideje? Za vas smo pripravili nekaj predlogov.

Vinjete za brezskrbno potovanje

Za tiste, ki se radi podajo na cesto in odkrivajo nove destinacije, so vinjete odlično darilo. Petrol ponuja širok izbor vinjet, ki omogočajo brezskrbno potovanje po slovenskih in evropskih cestah. Ali vaši najbližji pogosto potujejo v tujino ali pa preprosto uživajo v raziskovanju domačih kotičkov? Vinjeta je vedno dobrodošlo darilo!

Foto: Petrol
Foto: Petrol

Ugodnosti Petrol kluba

Vsi člani Petrol kluba lahko svoje Zlate točke zamenjate za super popuste za širok nabor izdelkov.  Od multimedjskih gadgetov, igrač, kuhinjskih prippomočkov, pa tudi sladkih presenečenj in penine. Aktualni Petrol klub katalog je povsem napolnjen s pravimi idejami za darilo: Playstation za mladega gaming navdušenca, sanke in zimska kapa za ljubitelja zimskih športov, svečke in difuzor zanjo, ki si rada privošči domači spa, kavni aparat za mladega zaposlenega, penina za na obisk k sosedu pa seveda kup igrač za vse najmlajše.  To pa seveda ni vse – le prelistajte katalog in si poenostavite praznične nakupe.

Foto: Petrol
Foto: Petrol

Darilni boni za popolno svobodo izbire

Ko je izbira pravega darila malce večji izziv, so darilni boni prava rešitev. Petrol ponuja darilne bone Donum in kartice Select Box, s katerimi obdarovanec preprosto izbere, kaj si želi. Naj bo to adrenalinski polet z letalom, masaža ali pa okusen obrok. Podarite tiste najbolj skite želje, z darilnimi boni res ne morete zgrešiti. 

Foto: Petrol
Foto: Petrol

Vstopnice za nepozabne dogodke

Za tiste, ki cenijo doživetja, so vstopnice za dogodke odlična izbira. Na Petrolu lahko izberete vstopnice za koncerte, gledališke predstave, športne dogodke in še več. Tako lahko svojim najdražjim podarite nepozabno izkušnjo, ki bo ostala v spominu še dolgo po koncu dogodka.

Foto: Petrol
Foto: Petrol

Smučarske vozovnice za zimske radosti

Zima je čas smučanja in uživanja na belih strminah. S Petrolom lahko svojim najbližjim omogočite nepozabne zimske radosti s smučarskimi kartami. Razveselite ljubitelje smučanja in deskanja ter jih popeljite na bele strmine s smučarskimi vozovnicami za najljubše smučišče. Izbirate lahko med domačimi ali pa tujimi smučarskimi centri.

Posoda Rosmarino za kuharske navdušence

Nakupi na Petrolu so vedno nagrajeni z Zlatimi točkami, včasih pa še s posebnimi ugodnostmi. Vse do marca boste za nakupe nad 10 € prejeli nalepko Rosmarino. Dovolj zbranih nalepk prinaša izjemne popuste za nakup vrhunskih posod in pripomočkov Rosmarino, vaši so lahko kar do 66% ceneje. Z darilom kot je super vok, odličen nož ali pa močan mešanik pri kulinaričnih entuziastih ne morete zgrešiti. Pa še okusno večerjo vam napovemo v bližnji prihodnosti.

Mala darila za lepa presenečenja

Ni nujno, da so vsa darila pod smrečico. Razveselite sodelavce z okusno kavo Na poti ali pa smoothijem Fresh in jim zagotovite dodatno energijo za še zadnje decembrske službene obveznosti. Ko smo že pri hrani in pijači – niste slišali od nas, ampak burger Fresh je super izbira po decembrskih zabavah.

Hitro, enostavno, udobno

Nakup daril na Petrolu je enostaven in priročen. Izberete pa lahko tudi spletni nakup. V spletni trgovini Petrol eShop lahko opravite nakup v udobju doma. Hitra in brezplačna dostava na izbrano Petrolovo prodajno mesto zagotavlja, da bodo darila prišla pravočasno, brez skrbi in stresa. Poleg tega pa lahko z nakupom na Petrolu izkoristite tudi različne promocije in dodatne ugodnosti.

Za še več idej in navdiha obiščite spletno stran Petrola in odkrijte, kako lahko letos naredite darila posebna in nepozabna. Praznično razpoloženje je že tu, zato ne odlašajte in pričnite s pripravami na najlepši čas v letu!

Naj bodo prazniki nadvse prijetni in polni odličnih presenečenj.

Video: Petrol