Dom in vrt

Zakaj je najem Kärcher čistilnih naprav najboljša odločitev?

21. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Najem različnega orodja in naprav je čedalje bolj priljubljeno, še posebej takrat, ko potrebujemo profesionalno orodje zgolj določeno opravilo. Na področju čistilne tehnike vam Kärcher ponuja najem njihovih najzmogljivejših aparatov. Preverite njihovo ponudbo!

Izkazalo se je, da je najem profesionalnega orodja najcenejši in najhitrejši način za kvalitetno opravljeno delo. Vendar se še vedno marsikdo sprašuje, zakaj bi določeno napravo raje najeli kot pa kupovali. 

Prednosti najema Kärcher čistilnih naprav

Kärcher je brez dvoma vodilno podjetje na področju čistilne tehnike. Njihove naprave že dolgo slovijo po svojih kvalitetah in zmogljivostih, k temu pa moramo dodati še izjemno široko ponudbo naprav, ki so namenjene najbolj širokemu krogu uporabnikov.

Profesionalni program Kärcher je sicer namenjen profesionalnim uporabnikom. Da pa bi lahko tudi drugi uporabniki izkusili pravo moč teh naprav, Kärcher ponuja tudi njihov najem. 

Foto: Kärcher

Namesto, da bi napravo kupovali, jo lahko najamete za en, dva ali več dni

Najem Kärcher čistilnih naprav tako ponuja številne prednosti za uporabnike:

 • Najem profesionalne čistilne naprave je cenejši: V primerjavi z nakupom je najem profesionalne čistilne naprave zagotovo cenejši. To je še posebej pomemben podatek v situacijah, ko določeno napravo potrebujete le občasno, za kratkoročno večje potrebe po čiščenju ali če morate v kratkem času opraviti posebne naloge čiščenja.
 • Sami določite termin in čas najema: Če se odločite za najem Kärcher čistilnih naprav, niste omejeni s terminom najema. Napravo tako lahko najamete zgolj za en dan ali pa za daljše časovno obdobje.
 • Za shranjevanje naprav ne potrebujete nobenega posebnega prostora: Vse Kärcher čistilne naprave, ki jih lahko najamete, so shranjene pri ponudniku najema. Zato vam ni potrebno skrbeti, kam boste shranili visokotlačni čistilnik, čistilnik zraka, različne modele sesalnikov, parni čistilnik in druge naprave.
 • Z najetimi napravami nimate nobenega stroška vzdrževanja: Vse Kärcher čistilne naprave za najem so brezhibno delujoče. Z njimi nimate nobenih dodatnih stroškov popravil in vzdrževanja, saj so redno pregledane in servisirane.

Potek najema Kärcher čistilnih naprav je zelo enostaven

Še eno veliko prednost najema Kärcher čistilnih naprav moramo izpostaviti – to je izjemno enostaven postopek najema. 

Ta poteka v nekaj zelo preprostih korakih:

 1. Izbira naprave: Na spletni strani si oglejte vse naprave in izberite pravi model glede na namen in svoje potrebe. Pri tem bodite pozorni na razpoložljivost naprave in ne pozabite prebrati splošnih pogojev za najem naprav.
 2. Rezervacija naprave: Izpolnite obrazec za rezervacijo. Poleg kontaktnih podatkov napišite tudi ime naprave za najem, nato rezervacijo potrdite.
 3. Usklajevanje podrobnosti: Po oddaji povpraševanja vas ponudnik najema kontaktira in se z vami pogovori o podrobnostih rezervacije.
 4. Prevzem naprave: Ob dogovorjenem terminu najema se zglasite pri ponudniku najema. V izbrani poslovni enoti podpišete pogodbo o izposoji, plačate varščino in odpeljete izbrano napravo.
 5. Vračanje naprave: Napravo po uporabi vrnete, varščino prejmete nazaj, v poslovni enoti pa vam obračunajo stroške najema.
Foto: Kärcher

Kärcher čistilne naprave za najem

Kot smo že zapisali, je Kärcher eno vodilnih podjetij na področju čistilne tehnike. Lahko ste prepričani v vrhunsko kvaliteto vseh njihovih naprav, ki so vam na voljo za najem:

 • visokotlačni čistilniki,
 • čistilnik za globinsko čiščenje,
 • komplet za čiščenje fasade,
 • čistilno-sesalni stroji,
 • krtačni sesalnik za preproge,
 • sesalniki za mokro / suho sesanje,
 • sesalnik za suho sesanje,
 • parni čistilnik,
 • pometalni stroj,
 • čistilnik zraka.

Med najpogosteje najetimi napravami so zagotovo visokotlačni čistilniki. Gre za priročne, mobilne in izjemno vsestranske naprave, ki ne smejo manjkati v nobenem domu. 

Z njimi lahko brez težav očistite najbolj trdovratno umazanijo v okolici hiše, enako učinkoviti pa so tudi za čiščenje vrtnih pripomočkov, vseh vrst vozil, kamnitih zidov, fasad, bazenov in še mnogo drugega.

Visokotlačni čistilniki pa vam bodo prihranili tudi veliko vode. Zanje je značilno čiščenje pod pritiskom, ki se je izkazalo za izjemno učinkovito. 

Vodni curek, ki je pod pritiskom odstrani umazanijo na vseh površinah, pri tem pa ne potrebujete nobenih agresivnih čistilnih sredstev. S številnimi dodatki in priključki je visokotlačni čistilec zagotovo najboljši asistent v vašem domu. 

Foto: Kärcher

Če želite s čim manj napora in časa odpraviti najtrdovratnejšo umazanijo in za to nimate ustreznih pripomočkov, potem je najem profesionalnih Kärcher čistilnih naprav najboljša izbira. Prepričani ste lahko v to, da boste nad končnim rezultatom popolnoma navdušeni!