Lepota in zdravje

Wellness Elegans na Brdu pri Kranju: Ritem narekuje narava

28. avgusta, 2023 - Oglasno sporočilo

Wellness razvajanje nas podpre v ozaveščanju čuječnosti in vzpostavljanju novih ciljev, zato je razvajanje v toplejših dneh, ko naše telo potrebuje več pozornosti in nege, odlično za obnavljanje mišic in izločanje toksinov ter vzpostavljanje notranjega miru.

Wellness Elegans, ki meri 1.000 m2, nudi ugodnejšo ponudbo uporabe Sveta savn za dve osebi in posebne rituale, ki jih priporočajo za nego in razvajanje telesa v toplejših dneh.

Svet savn

Dovršeno opremljen Svet savn vključuje BIO savno, ekstremno finsko savno, turško savno ter aroma savno. Skupaj s tematsko solno sobo in prvo snežno sobo v Sloveniji poskrbi, da rituali, kreirani za vsako sobo, dvignejo celotno doživetje na najvišji nivo.  

Bogata ponudba storitev je namenjena razvajanju za pare in posameznike, ki si želijo celostne obravnave, sprostitve, razstrupljanja in pomlajevanja.

Foto: Arhiv Brdo

Nege in rituali

Elegans aroma masaža

Razkošna masaža za sprostitev telesa, uma in duha je kombinacija različnih masažnih tehnik, ki globoko sprostijo, izboljšajo počutje in napolnijo z življenjsko energijo. Prične se z edinstvenim Elegans ritualom.

Royal Elegans nega telesa

Razkošna medeno-mlečna nega telesa. Izboljša cirkulacijo in je učinkovit način zdravljenja in preprečevanja stresa, fizične utrujenosti in motenj spanja. Royal Elegans nega telesa navlaži in pomladi kožo.

Foto: Arhiv Brdo

Razstrupljevalna masaža telesa

Je učinkovita metoda za razstrupljanje telesa in odpravljanje oteklin, ki so posledica zadrževanja tekočin v telesu. Blagodejno deluje na odpravljanje občutka težkih nog.

Razstrupljevalna nega telesa

Razstrupljevalna nega telesa vključuje piling, oblogo in razstrupljevalno masažo. Učinek je intenzivnejši kot pri razstrupljevalni masaži. Tretma deluje na vseh področjih: fizičnem, psihičnem in čustvenem. Masaža sprošča fizično in psihično napetost in uravnava misli.

Foto: Arhiv Brdo

Natura 2000

Wellness Elegans se nahaja na območju Nature 2000 naravovarstvenega omrežja Evropske unije in enega največjih svetovnih varstvenih območij. Zaveza k trajnostni uporabi in varovanju okolja.

Življenjska energija wellnessa z avtentičnimi detajli razvaja čute tako hotelskih kot zunanjih gostov. Naravni materiali in umirjeni zemeljski toni zagotavljajo popolno sprostitev.

Foto: Arhiv Brdo

Navdih Wellnessa Elegans je narava, ki je domiselno vključena v vse produkte in storitve.

REZERVACIJA in dodatne informacije: T: +386 (0) 4 260 14 71 in E: wellness@brdo.si