Šport

Vsi največji oboževalci Dončiča imajo to

21. decembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Bi radi spremljali vsako tekmo Luke Dončiča, pa ne veste kje? Mrzlično iščete po televizijskih programih v upanju, da se kje predvaja, a na koncu razočarano obsedite na kavču. 

Potem je NEO prav za vas! NEO je platforma Telekoma Slovenije, ki vam med drugim mogoča dostop do vseh programov Arena Sport in Šport TV z ogledom nazaj za 7 dni. Vrhunsko izkušnjo pa lahko doživite na vseh svojih napravah. Z ogledom lahko začnete na televizorju in kasneje nadaljujete na računalniku ali mobilni napravi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Po razposajenem športnem navijanju se običajno prileže kaj bolj umirjenega, zato ima NEO tudi pestro ponudbo dokumentarcev, iz katerih se lahko naučite kaj novega in osvetlite  perspektivo na kakšen dogodek. Izredno priljubljena je v tem času 3. sezona poljudno znanstvene serije Planet Zemlja, ki skozi vodenje Davida Attenborougha prikazuje lepote našega planeta. Na voljo je tudi veliko družboslovnih, naravoslovnih, kulturnih, potopisnih in zgodovinskih dokumentarcev, NEO pa tudi sproti posodablja ponudbo.

Do omenjenih vsebin lahko dostopate TUKAJ.