Prosti čas

Vse, kar obožujemo poleti –  sandale, natikači in espadrile po našem okusu! 

17. julija, 2023 - Oglasno sporočilo

V Deichmannu boste to poletje našle vse, kar potrebujete za najlepše stajlinge, poudarek nove kolekcije pa je prav na lahkotnih materialih, klasičnih oblikah in ženstvenosti.

Poletje ponuja neskončno priložnosti, da zasijemo v modnih kombinacijah. S ponudbo trendnih modelov sandalnatikačev in espadril, na katero smo naleteli v naši priljubljeni trgovini z obutvijo, bo to čisto enostavno. 

Udobne sandale brez petk

Foto: Deichmann
Foto: Deichmann

Sandale brez petk in natikači so med najbolj priljubljenimi kosi v poletnih dneh. Letos vodilni trendi te kategorije prinašajo minimalistični dizajn ter potisk s cvetličnimi vzorci. 

Pri izboru novega modela sandal je ključnega pomena, da so enostavne. Sandale brez petk s tankimi paščki in čistimi, klasičnimi linijami so nepogrešljive za vse modne navdušenke in prikladne za kombiniranje. V Deichmannu lahko najdete različne minimalistične modele v nežnejših ali močnejših odtenkih, ki so kot nalašč za vsako priložnost. 

Poletni boho stil

Foto: Deichmann
Foto: Deichmann

Espadrile so idealni izbor za neformalne poletne kombinacije. V ospredju za to sezono so zagotovo modeli s platformo –  debelejšim podplatom, ki so se zmagoslavno ponovno vrnili med modne smernice in prinašajo dodatno višino in eleganco. Pri Deichmannu je na voljo velik izbor espadril z različnimi višinami podplata, od čisto nizkih do tistih, ki bodo dodali piko na i vaši garderobi. Cvetlični vzorci in poletje pa vedno hodijo z roko v roki. Romantične espadrile, okrašene s cvetličnimi vzorčki in svetlečimi dodatki bodo prinesle svežino in ženstvenost v vaš stajling.

Sandale s petko

Foto: Deichmann
Foto: Deichmann

Za tiste poletne dni, ki zahtevajo od nas najbolj modno kombinacijo, izberite sijajne sandale s petko. Tanke petke, platforma, nizke blok petke – to poletje bomo nosile vse te variante in zagotavljamo vam, da se boste v množici prekrasnih modelov sandal v Deichmannu zares težko odločile.

Sandale z blok petko so udobne in stabilne, hkrati pa nudijo visoko mero elegance. Deichmann nudi različne višine in barve sandal z blok petko, zato boste zagotovo našle popoln par tudi zase. 

Modeli sandal s svetlečimi detajli, kot so zaponkice in verižni okrasi v kovinskih odtenkih, bodo poskrbeli za dobršno mero glamurja in zagotovo pritegnili poglede. Kovinski sijaj na sandalah s platformo pa že sedaj osvaja vodilno mesto najbolj zaželjenega poletnega trenda. 

Najbolj udobna kombinacija za plažo ali bazen

Foto: Deichmann
Foto: Deichmann

Natikači so neizogibni dodatek v vsakem kovčki, ki te dni potuje v smeri morja. Za na bazen, plažo, na hitri zajtrk ali kavo – najbolj pogosto izberemo prav udobne natikače. Na policah v trgovinah Deichmann vas čakajo čudoviti elegantni usnjeni natikači, kot tudi športni modeli najpopularnejših modnih znamk Fila, Nike, adidas po ugodnih cenah. 

Deichmann sledi najnovejšim trendom in nudi velik izbor poletne obutve po najbolj ugodnih cenah. Ne glede na vaše potrebe in stil ima Deichmann na policah pripravljen nov par čevljev za vse člane družine. Zato vabljeni v Deichmann po navdih najnovejših trendov poletne obutve. 

Celotno kolekcijo Deichmann lahko preverite tudi na spletni strani.