Tehnologija

Veliko je več

22. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Čas, ki ga preživimo pred televizorjem, postaja še jasnejši, glasnejši in intenzivnejši.

Televizija je že desetletja temeljni element zabave, saj nam omogoča vpogled v svet in neskončne ure zabave. Z razvojem tehnologije pa postaja naše gledanje televizije še bolj poglobljeno in očarljivo. Čas, ki ga preživimo pred televizorjem, postaja še jasnejši, glasnejši in intenzivnejši, od osupljivih vizualnih podob do kristalno čistega zvoka. Pred leti bi težko verjeli, da lahko zdaj vsak dan doma doživljamo kinematografsko izkušnjo.

Časi zrnatih slik in popačenega zvoka so minili. Današnji televizorji ponujajo napredne funkcije, kot so ločljivost 8Kkvantna obdelava in sledenje zvoku objektov, ki zagotavljajo neprimerljivo izkušnjo gledanja. Z najnovejšo tehnologijo se lahko počutimo, kot da smo del dogajanja, ne glede na to, ali gledamo film, igramo videoigre ali uživamo ob svojih najljubših oddajah. Čas, ki ga preživimo pred televizorjem, ni več le pasivna dejavnost. Postal je interaktivna izkušnja, ki vključuje vsa naša čutila. 

Samsung je predstavil svoj najnovejši pametni televizor Neo QLED Smart TV 2023ki s pomočjo svoje nevronsko obogatene tehnologije Quantum 8K zagotavlja popolno sliko z optimiziranimi visokimi ravni kontrasta. Tehnologija Quantum Matrix Pro prinaša najbolj realistično reprodukcijo barv in izjemno podrobne slike. Poleg tega pa tehnologija Dolby Atmos zagotavlja čist zvok, ki napolni celoten prostor, medtem ko tehnologija Object Tracking Sound Pro omogoča dinamičen zvok iz vseh kotičkov prostora, kar zagotavlja popolno potopitev v vsebino.

Foto: Samsung

Toda to ni vse, kar Neo QLED Smart TV 2023 lahko ponudi. Ta televizor je tudi sanjski pripomoček za vse ljubitelje videoiger. Funkciji Gaming Motion in Motion Xcelerator Turbo Pro zagotavljata izjemno natančnost pri posnemanju hitrih gibov likov v igrah, medtem ko se zvočniki televizorja in zvočnik soundbar brezhibno sinhronizirajo, da zagotavljajo popolnoma realističen zvočni učinek.

Foto: Samsung

Prisegate na vadbo doma? Potem je Neo QLED Smart TV 2023 narejen za vas! Ponuja možnost kamere Slim Fit. S to funkcijo lahko enostavno povežete aplikacijo Samsung Health na svojem pametnem telefonu s televizijo, izberete eno od možnosti vadbe in pričnete telovaditi. Lahko pa se prek video povezave povežete s trenerjem in vadite v živo. 

Če veliko delate od doma, vam bo televizor prišel prav tudi pri tem. Preprosto vzpostavite stik s sodelavci ali strankami, saj so videokonference odlična rešitev za povezovanje na daljavo. V živo se boste lahko pogovorili, videli izraze obraza in geste ter tako poskrbeli za boljše razumevanje v ekipi in povečali produktivnost.

Neo QLED Smart TV 2023 ni samo inovativen v svojih funkcijah, temveč je tudi izjemno eleganten, zaradi zaslona Infinity One ter tankega okvirja televizorja. Ta inovativna tehnologija odstrani moteče dejavnike in vam omogoči popolno potopitev v vsebino, ki jo gledate. Skoraj nevidni okvir je zasnovan tako, da se zlije z zaslonom in ustvari brezmejni videz, ki vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na vsebino pred seboj. Zaradi tankega okvirja je tudi sam televizor neverjetno eleganten in sodoben, kar ga naredi odličen dodatek k notranjosti doma. Ta televizor je pravi dragulj v vašem domu, ki ga bo obogatil z čudovitim digitalnim svetom v vsem svojem sijaju.

Foto: Samsung

Novi televizorji navdušujo vse!

V liniji novih televizorjev Samsung za leto 2023 so izjemni Neo QLED modeli navdušili tako gledalce kot recenzente. Televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je s strani publikacije Expert Reviews prejel pet zvezdic in oznako ‘Priporočeno’. Novinar Stephen Withers je o njem zapisal: “Samsung televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je tehnološki dosežek, ki vas kljub omejeni vsebini 8K navduši z vsemi mogočimi funkcijami. Poleg tega je vizualno osupljiv, vključuje paket One Connect Box in ima impresiven zvok, ki ga zagotavlja 6.2.4-kanalna konfiguracija zvočnikov. Odlična je tudi funkcija Game Bar za hiter dostop do nastavitev in tehničnih podatkov.”

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Ravno tako je 163-centimeterski (65-palčni) Samsung OLED 4K HDR Smart (2023) televizor za publikacijo Expert Reviews ocenil priznani novinar Stephen Withers. O televizorju je med drugim zapisal: “Slike SDR na televizorju Samsung S90C OLED so osupljive, z globokimi črnimi odtenki, natančnimi podrobnostmi in naravnimi barvami zaradi kvantnih pik in širokih vidnih kotov OLED. Televizor ima tudi izboljšan filter zaslona, kar omogoča spektakularno zmogljivost HDR z natančnimi barvami in širokim razponom, kar dokazuje, da Samsung prisluhne potrebam in željam kupcev.”

Foto: Samsung

S televizorjem Samsung OLED boste svoje najljubše serije in druge vsebine sedaj videli v povsem novi luči zaradi izjemne kakovosti slike v celotnem razponu barv. Tehnologija omogoča več kot milijardo barvnih odtenkov, ki jih poganja tehnologija QD, v kombinaciji z 8,3 milijona samosvetlečih pik (izjemno hitro preklapljanje majhnih lučk) razkriva praktično neomejen kontrast.

Nova generacija Samsung televizorjev: doživite popolno zabavo in užitek ob gledanju

Najnovejši modeli Samsung Neo QLED in OLED 2023 bodo v Sloveniji na voljo v drugi polovici aprila. Neo QLED bo dostopen po priporočeni maloprodajni ceni od 1.849,00 EUR, OLED pa po priporočeni maloprodajni ceni od 2.049,00 EUR. 

Veliko je več

Samsung predstavlja tudi novo promocijsko ponudbo za svoj najsodobnejši televizor, model Samsung OLED 77S95C, ki se lahko pohvali z neverjetno velikostjo. Ponaša se s 195,58 centimetri, kar predstavlja novo dimenzijo na področju Samsung OLED televizorjev in zagotavlja še boljšo izkušnjo gledanja. Ponudba velja od 21. 4. do 14. 52023 in vključuje 300 € popusta za prednaročilo. Kupec v času prednaročila prejme tudi darilo, ali Soundbar Q990B ali Freestyle paket. Model 77S95C je že prejel izjemne ocene, vključno s 5 zvezdicami in nazivom Urednikove izbire na TechRadar, kar dokazuje vrhunsko kakovost zaslona in uporabniško izkušnjo.

Foto: Samsung
Foto: Samsung