Posel

Vedeževalec Blaž šokiral, preverite zakaj!

7. februarja, 2023 - Oglasno sporočilo

Bi radi izvedeli, kaj vas čaka v prihodnosti?

Najboljši slovenski vedeževalec Blaž vam napove prihodnost v trenutku, ko bo začutil vašo energijo. Povedati mu morate samo datum rojstva in sam od sebe bo govoril pomembne stvari iz preteklosti in tudi prihajajoče dogodke. Včasih vidi opozorila in vam pove, česa se morate najbolj paziti in kaj storiti, da boste bolj srečni v življenju.

Foto: Tibor Golob

Če bo začutil, da imate nad sabo negativno energijo, jo očisti in po ritualu se boste počutili osvobojeno, lažje in stvari vam bodo zopet šle od rok. Njegovi rituali prinašajo blagostanje in napredek.

Če slabo spite, se ne počutite dobro, nič vam ne gre od rok, imate smolo v ljubezni, družinski prepiri, bolezen, težave s podjetjem ali sodišče ga kontaktirajte. Vprašajte ga za nakup ali prodajo nepremičnine, ljubezenski odnos ter razumevanje z otroki. Gospod Blaž govori 5 jezikov in dela v 9 državah. Vsak dan je že izjemno zaseden, zato mu tudi pomaga jasnovidka Angelika.

Pokličite takoj zdaj 090 50 72 ali pošljite sms: NAPOVED na 6060.

Izvedeli boste pravo resnico in živeli mirno!

Sveča upanja

Če vam nič ne gre od rok in želite odstraniti negativno energijo, je za vas primerna sveča upanja. Prinaša blagostanje, mir in ljubezen. V vaše življenje bo prinesla lepe stvari. Zelo vam bo pomagala spremeniti življenje na bolje. Če imate ljubezenske težave ali druge težave, bo vam sveča zelo pomagala.

Naročite jo še danes in pošljite svoje podatke na email: svece.blaz@gmail.com. Cena sveče je 55 EUR z DDV.

Pokličite takoj zdaj 090 50 72 ali pošljite sms: NAPOVED na 6060. Izvedeli boste pravo resnico in živeli mirno. Cena klica je 2.19 EUR na minuto iz omrežja Telemach, iz ostalih omrežij določa vaš operater. Cena SMS sporočila je 4.49 EUR z DDV.

Gospodu Blažu lahko sledite tudi na Instragramu https://www.instagram.com/vedezevalecblaz/

Foto: Vedeževalec Blaž