Lepota in zdravje

Več kot 300 tisoč Slovencev bo imelo lepo pokojnino. Kaj pa vi?

26. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

“Vsak mesec si lepo prihodnost gradi več kot 300 tisoč Slovencev. Kdaj ste pa vi nazadnje naredili nekaj lepega zase? Vemo, da je v življenju vedno kaj v zraku in da je včasih izziv razmišljati o prihodnosti, ko pa imamo toliko trenutnih obveznosti ter plačil položnic. Pa vendar je modro imeti čas na svoji strani – tako v mladosti kot tudi v zlatih letih. Podarite sebi lepo in varnejšo prihodnost. Pridružite se več kot 300 000 varčevalcem, ki so sprejeli modro odločitev in svoje varčevanje zaupali Modri zavarovalnici.

Danes polnih rok dela, v zlatih letih pa z Modro polni miru

Ko iščemo smisel življenja oz. nit vsega, spoznamo, da je sreča lahko opoteča. V takih trenutkih so ključne zrele odločitve, ki so še posebej pomembne v zlatih letih našega življenja. Gre za Modre odločitve, s katerimi držimo niti v svojih rokah. 

Mladi živimo v trenutku in takrat neradi pomislimo na starost. Razlog je ta, da prevečkrat mislimo, da ne bomo več mogli početi vseh stvari, ki jih ljubimo danes. Vendar vsi vemo – kdor je Moder, vedno drži niti usode v svojih rokah. 

Zato še danes, ko ste polni delovnega elana, poskrbite za lepo prihodnost. Znižajte svojo dohodnino za leto 2023 in obenem poskrbite, da boste finančno varni v zrelih letih. Začnite varčevati za svojo prihodnost z razlogom – za vikend izlete z jadrnico, gurmanske večerje ali izlete na kolesih. 

Foto: Modra zavarovalnica
Foto: Modra zavarovalnica

Za Modro odločitev ni treba veliko

Poskrbite, da boste imeli v zlatih letih dovolj denarja za vse stvari in ljudi, ki vam pomenijo največ. Zaupajte modri niti varčevanja in uresničite, kar si želite tudi v jeseni življenja. 

Pri Modri ponujamo vam prilagojeno varčevanje. Višino premije določite sami, da vplačani znesek ne omejuje vašega mesečnega proračuna. Ker je varčevanje prilagodljivo vašim življenjskim okoliščinam, lahko kadarkoli z vplačili premij prekinete ali jih postavite v mirovanje – popolnoma enostavno preko spleta na e.Modra.si

S pomočjo informativnih izračunov sami preverite, koliko lahko z Modrim varčevanjem privarčujete do upokojitve ter hkrati, koliko lahko privarčujete pri dohodnini.

Foto: Modra zavarovalnica
Foto: Modra zavarovalnica

Že 300 000 Slovencev svojo prihodnost zaupa Modri

Varnost je vedno modra. Za dolgoročne donose skrbi izkušena ekipa Modrih strokovnjakov, ki prihranke skrbno investira v naložbe z zajamčenim donosom. Od začetka varčevanja do začetka izplačevanja boste z Modro varčevali bolj donosno, kot pa če bi izbrali kakšno drugo obliko varčevanja. 

Modra zavarovalnica, kot vodilna ponudnica dodatnih pokojninskih zavarovanj, že več kot desetletje pomaga vzdrževati stabilen pokojninski sistem v Sloveniji. Do danes nam za bolj kakovostno življenje po upokojitvi zaupa več kot 300 000 varčevalcev in preko 2200 delodajalcev. 

Pridružite se modrim varčevalcem in začnite pogumno v rokah držati modre niti, ki vas bodo popeljale do boljše pokojnine. Svoj varčevalni načrt lahko sestavite v nekaj minutah, popolnoma varno in enostavno. 

Foto: Modra zavarovalnica
Foto: Modra zavarovalnica

Varčevanje za pokojnino

Mogoče je čas upokojitve za nekatere še daleč, ampak samo pomislite – koliko popotniških doživetij si boste lahko privoščili, če boste začeli varčevati že danes? 

Kot pravi pregovor “Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.” Zato za svojo prihodnost poskrbite že danes. Pred zasluženim dopustom sprejmite Modre odločitve o katerih mislite že vrsto let – začnite varčevati za svojo pokojnino. 

Foto: Modra zavarovalnica
Foto: Modra zavarovalnica