Kulinarika

Vaši dve najboljši spremljevalki tega poletja

12. junija, 2024 - Vsebino omogoča Cedevita

Poletje je končno tu in vedno bolj svoj Focus usmerjamo v sanjarjenje o sproščujočih trenutkih na plaži, v potovanja in načrtovanje aktivnosti na prostem. Pri tem pa ne smemo pozabiti na eno stvar …

Pomembno je, da si znamo vzeti čas za  počitek, regeneracijo in predvsem, da se spočijeta naša Body&Mind. Tudi telo in um potrebujeta namreč veliko dozo vitaminov S, M in D – sonca, morja in dopusta.

Zamislite si, da ležite na plaži, pod vami ravno prav razgreti beli kamenčki, morje šumi, veter rahlo poplesava z borovimi vejami. Veste, o čem po navadi v takšnih trenutkih razmišlja večina dopustnikov? Pravilni odgovor: ”Kako bi zdajle prijalo nekaj mrzlega in osvežujočega …” In točno take misli nas pogosto prešinejo, ko odkljukamo še enega v nizu treningov ali pa ko potrebujemo malce spodbude in podpore za naše telo in um. Takrat sta odlična rešitev dva nova okusa Cedevitine osvežilne vitaminske vode: Focus ali Body&Mind

Junij, julij in avgust so najtoplejši meseci, ko naše telo potrebuje več tekočine zaradi povečanega potenja in izpostavljenosti soncu. Hidracija ni pomembna le za ohranjanje ravni energije, ampak tudi za splošno dobro počutje. Pitje zadostne količine vode pomaga pri uravnavanju telesne temperature, podpira delovanje mišic in sklepov ter ohranja našo kožo zdravo in sijočo.

Večkrat pa pozabimo na hidracijo tudi, ko smo vpeti v dnevne aktivnosti. Tukaj nastopi Cedevita vitaminska voda – okusna in osvežilna rešitev, ki združuje hidracijo in potrebne vitamine, da ostanemo sveži in polni energije skozi cel dan.

Foto: Cedevita

Focus – zaveznik za produktivnost

V času, ko se zdi, da se življenje vrti s svetlobno hitrostjo, je ohranjanje fokusa ključno za doseganje zastavljenih ciljev. Ne glede na to, ali delate od doma, načrtujete novo poslovno strategijo ali pa planirate najboljši poletni dopust, je pomembno, da ste zbrani in osredotočeni.

Nov osvežilni okus vitaminske vode Focus je zasnovan prav za takšne trenutke. Medtem ko brbončice uživajo v okusu limete in limonske trave, čutite, kako se povečata energija in produktivnost.

Body&Mind – ravnovesje za telo in duha

Telo in um nista ločena. Kar vpliva na enega, vpliva tudi na drugega,” pravijo psihologi.
Danes je skrb za celostno zdravje pomembnejša kot kdajkoli prej. Sodobni življenjski slog prinaša stres in napetosti, zato je ključno, da najdemo ravnovesje med telesom in umom. 

Prav zato je vitaminska voda Body&Mind z okusom limone in robide popoln spremljevalec tega poletja. 

Zakaj limona in robida? 

Limona je tista, ki jo najpogosteje povezujemo z zdravjem zaradi visoke vsebnosti vitamina C, ki krepi imunski sistem, spodbuja proizvodnjo kolagena in deluje kot antioksidant. Med antioksidante pa se uvrščajo tudi robide, ki ščitijo telo pred oksidativnim stresom in vnetji. Kombinacija, ki je torej ne samo osvežilna, ampak tudi zelo zdrava!

Foto: Cedevita

Poletje je čas za kreativnost

Zabavna igra, ki možgane spravi v pogon. Kreativno zaključite naslednje stavke:

  • Moj BODY&MIND sta …
  • Moj FOCUS je na …
  • FEELING GOOD ko …
  • Za ENERGISING dozo najraje … 
  • RELAXING zame pomeni …

Naj kreativnost ne ostane le v vaši glavi

Če misel, s katero ste dokončali katerokoli od zgornjih povedi, zapišete TUKAJ, lahko osvojite super ekskluzivna in personalizirana oblačila (hoodie ali majica), platneno torbo ali pa najbolj osvežilno vitaminsko vodo tega poletja.

Cedevita vitaminska voda je na voljo v petih različnih okusih, vsak okus pa ima svoje ime: Energising (limona in ananas), Feel Good (pomaranča in papaja), Relaxing (limona in granatno jabolko), Body&mind (limona in robida) in Focus (limeta in limonska trava). Naj bo vaše poletje polno osvežitve, fokusa in ravnovesja – s Cedevita vitaminsko vodo v roki.

Foto: Cedevita