Lepota in zdravje

Ustvarjaj boljši svet in osvoji super nagrado!

22. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

Z dobrimi dejanji skupaj ustvarjamo boljši jutri. Vsak od nas ima možnost, da s svojimi dejanji prispeva k lepšemu, bolj povezanemu in trajnostnemu svetu. Ta učinek se lahko razširi na širše skupnosti in celo na globalno raven, če vsi skupaj delujemo z namenom in zavedanjem.

Z dobrimi dejanji in vztrajnostjo lahko vsi prispevamo k svetlejši in bolj trajnostni prihodnosti. Ne čakajmo na druge, da začnejo delovati – bodimo mi tisti, ki bomo pokazali, da je mogoče. Vsak korak šteje, ne glede na to, kako majhen se zdi. Začnimo danes, delimo svoje dobro dejanje in navdihnimo druge, da se pridružijo našemu prizadevanju za boljši jutri.

Ker vsak korak šteje, vas spodbujamo, da podelite, kar ste dobrega že naredili. Na spletni strani triglavskladi.si/dobra-dejanja lahko objavite svoja dobra dejanja, ki ste jih namenili okolju, sočloveku ali boljšemu delovnemu okolju. Tako boste spodbudili tudi druge, da se pridružijo našemu prizadevanju za boljši jutri. 

Z deljenjem svojih trajnostnih, dobrih dejanj lahko ustvarimo verigo navdiha, ki se širi med ljudmi in spodbuja k še večjim in trajnejšim spremembam na bolje. Pomembno je, da se zavedamo, da nismo sami v svojih prizadevanjih za boljši svet in da vsak od nas že prispeva svoj del k skupnemu cilju. 

Kliknite na triglavskladi.si/dobra-dejanja, zapišite svoje dobro dejanje, navdihnite druge in morda osvojite 5-dnevni EKO oddih. 

Foto: Triglav Skladi

Bodimo povezani za prihodnost z dobrimi dejanji.

Triglav Skladi

Triglav Skladi d.o.o., Ljubljana. To je tržno sporočilo. Pred sprejemom katere koli končne naložbene odločitve glejte Prospekt Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi z vključenimi pravili upravljanja z informacijami in Ključne informacije za vlagatelje. Omenjena dokumenta sta v slovenskem jeziku brezplačno na voljo na vseh vpisnih mestih družbe za upravljanje ter na spletni strani www.triglavskladi.si. Vlagatelj ali potencialni vlagatelj pridobi povzetek pravic vlagateljev v Prospektu in na spletni strani www.triglavskladi.si. Družba se lahko odloči prekiniti dogovore o trženju investicijskih skladov v njenem upravljanju v skladu s členom 93a Direktive 2009/65/ES in členom 32a Direktive 2011/61/EU.