Posel

Unior ročno orodje osvojilo srebrno priznanje za inovativnost

11. junija, 2024 - Oglasno sporočilo

Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC), ki je del Gospodarske zbornice Slovenije, je včeraj podelila priznanja najboljšim inovacijam celjske regije. Na izbor se je iz podjetja Unior prijavil tudi program Unior ročno orodje, ki trendom inovacij in naprednega razmišljanja na področju razvoja, sledi že od vsega začetka. Svoje znanje in inovativnost so predstavljali z električnim stojalom za servisiranje koles, s katerim so včeraj osvojili tudi srebrno priznanje.

Priznanja za inovacije so tista, ki zaznamuje marsikatero podjetje, saj so lahko strateškega pomena za gospodarski razvoj. Zato tudi v podjetju Unior nenehno stremijo k inovacijam in nadgradnji ponujenih produktov, storitev, vse z namenom upoštevanja vse bolj ozaveščenih trajnostnih meril in spoštovanja trendov, ki jih narekujejo sodobni potrošniki. Specializacija orodij v programu Unior ročno orodje je zaveza, ki ji sledijo že dalj časa, saj želijo na posameznih področjih ponuditi najbolj inovativne in dovršene izdelke. In le dobro poznavanje segmenta, kjer nastopaš, ti to lahko tudi omogoča. Tako poleg ostalih specializiranih orodij velik poudarek namenjajo tudi kolesarskemu orodju. Slednje je v zadnjih letih znatno v porastu, zato v programu Unior ročno orodje nenehno iščejo načine, kako svoje izdelke približati končnemu potrošniku, da bo njegovo vzdrževanje kolesa še bolj uporabno in profesionalno.

Skupinska slika vseh sodelujočih

In ker Regionalna gospodarska zbornica Celje inovacije nagrajuje vsako leto, so se v Unior ročnem orodju odločili, da kot inovacijo to leto na podelitev prijavijo prav svoje električno stojalo za servisiranje koles. V kategoriji priznanj za najboljše inovacije celjske regije 2024 so osvojili srebrno priznanje, ki sta ga izročila Izidor Krivec, predsednik Regionalne gospodarske zbornice Celje, in Vesna Nahtigal, generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije.

Ob tem so v Uniorju povedali:

”Ponosni in veseli smo, da smo v Uniorju prejeli srebrno priznanje s strani Gospodarske zbornice Celje za naše inovativno električno kolesarsko stojalo za popravilo in vzdrževanje koles. To priznanje je rezultat naše vizije o mobilnosti, ki združuje vrhunsko tehnologijo in uporabniku prijazne rešitve. Naši uporabniki, ki so imeli priložnost testirati to stojalo, so nad njim navdušeni, in v kratkem ga bomo lansirali tudi na globalni trg. Prav tako pa ta nagrada potrjuje našo zavezanost k inovacijam in trajnostnim rešitvam, ter je plod predanega dela in strokovnosti naše ekipe. Prav slednja se iz dneva v dan trudi poiskati izboljšave v ročnih orodjih in prodajnih kanalih, z namenom, da bi uporabnikom ponudili najboljšo rešitev. S to vizijo in načinom razmišljanja bomo vsekakor nadaljevali tudi v prihodnje.”

Da je Unior ročno orodje svetovno priznana blagovna znamka, dokazuje tudi dejstvo, da so prisotni na več kot 120-ih trgih sveta. Tovrsten inovacije pa le potrjujejo, da se lahko z lastnim razvojem in idejami postavijo ob bok številnim tujim priznanim blagovnim znamkam, na različnih področjih specializiranih orodij.

Unior ob prevzemu srebrnega priznanja