Prosti čas

Turčija: Najboljše all inclusive počitnice

21. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Bliža se čas počitnic in čas je, da si končno privoščite razvajanje, kot si ga zaslužite! Obiščite Turčijo, deželo najboljše all inclusive ponudbe v vrhunskih hotelih po noro ugodnih cenah.

Pri iskanju popolne počitniške destinacije je težko zadovoljiti željam vseh potujočih. Nekateri si želijo samo popoln odklop in počitek, drugi aktivne počitnice, spet tretji neomejene možnosti zabave. Aja, pa seveda mora biti dopust tudi prijazen do denarnice, zato kakšno razkošje ne pride v poštev. Misija nemogoče? Niti slučajno! Samo pravo destinacijo je potrebno izbrati.

Foto: Pocitnice.si/Shutterstock

Dobrodošli v Turčiji – domovini all inclusive ponudbe!

Turčija že vrsto let predstavlja pravi paradiž za slovenske goste: po eni strani zaradi bogate zgodovine in edinstvene mešanice kultur, še bolj pa zaradi cenovno dostopnega kraljevskega razvajanja, po katerem slovijo njena počitniška letovišča. V Turčiji je luksuz cenovno dostopen bolj, kot kjerkoli na svetu, v njihovih prostornih ter kakovostnih namestitvah je poskrbljeno za vse generacije, Turki pa gostitelji, ki si jih želi vsak brezskrbnega oddiha željan počitnikar.

Ne verjamete? Prepričajte se sami! Preverite bogato ponudbo počitniških paketov na turški rivieri na Počitnice.si in si privoščite oddih v Turčiji po svojem okusu. Na oddih v priljubljena turška letovišča Alanja, Side, Belek in Kemer lahko poletite vsak četrtek od 27.4. do 2.11. in vsako nedeljo od 11.6. do 8.10. iz Ljubljane na letališče  Antalya za 7 ali 14 dni.  Poleg tega so vam vsak dan na voljo leti iz Dunaja, dvakrat tedensko pa tudi iz Graza.

Celotno ponudbo počitnic v Turčiji lahko preverite TUKAJ ali pa na elektronski naslov info@pocitnice.si pošljete svoje želje glede odhodnega letališča, tipa in oblike namestitve ter števila potnikov in že v nekaj urah boste na e-mail prejeli najboljše ponudbe za nepozaben oddih v izbranem letovišču na turški rivieri!

Izkušeni svetovalci na Počitnice.si so vam za vse nasvete in pomoč pri iskanju najboljših ter najugodnejših ponudb na voljo tudi na  telefonski številki 01 280 30 00, od ponedeljka do sobote pa jih lahko osebno obiščete v njihovi poslovalnici v nakupovalnih centrih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo. 

Dejstvo je, da celo leto trdo garate za pošten dopust, zato se spodobi, da vam vsaj teden ali dva v letu ni treba pospravljati za seboj ter razmišljati, kaj in kdaj boste jedli. Prav zato je Turčija popolna počitniška destinacija. Večina hotelov na obalah turške riviere namreč ponuja all inclusive ali celo ultra all inclusive storitev, torej povsem neomejene količine brezplačne hrane, pijače in zabave na številnih toboganih, brez težav pa najdete tudi bolj mirne, intimnejše kotičke za zaslužen počitek in sprostitev.

Foto: Pocitnice.si/Shutterstock

Naj vas očarajo letovišča mondene turške riviere

Izhodišče popolnih počitnic na obalah turške riviere je letališče v Antalyi. Od so po celotni obali tako proti vzhodu kot tudi proti zahodu nanizana prečudovita letovišča, ki nudijo vse, kar potrebujete za popoln počitniški oddih. Proti zahodu vas bo pozdravilo letovišče Kemer, nekoč ribiška vasica, danes pa priljubljeno turistično središče s kristalno čistim morjem in bogato all inclusive hotelsko ponudbo. V nasprotno smer, torej proti vzhodu, boste po nekaj več kot 30-minutni vožnji prispeli v letovišče Belek, kjer se nahajajo cenovno nekoliko dražji luksuzni all inclusive hoteli. Morje je tu bolj mirno, poleg klasične all inclusive ponudbe z vodnimi parki pa so na voljo tudi številna golf igrišča.

Še dodatne pol ure vožnje proti vzhodu Turčije je potrebne, da se odpre pogled na  mondeno  obalno letovišče Side, kjer lahko najdete sledove kar 12 civilizacij. Tu vam tako zagotovo ne bo zmanjkalo možnosti za raziskovanje zgodovinskih turških ruševin, kar je lahko odlična dopolnitev hotelskega all inclusive razkošja. Še dodatno uro vožnje proti vzhodu pa je potrebne, da pridete do samega vznožja mogočne gore Taurus, kjer leži ena najbolj priljubljenih all inclusive turških počitniških destinacij med slovenskimi turisti – živahna Alanya z okoliškimi kraji Konakli, Incekum ter drugimi s slavno all inclusive hotelsko ponudbo in živahnim mestnim utripom, ki ponuja idealen vpogled v preplet Orienta in Evrope sredi Turčije.

Zakaj je turški all inclusive tako poseben?

Vsa letovišča turške riviere se lahko pohvalijo z bogatim naborom hotelov, ki v večini primerov nudijo vsaj all inclusive storitev. In ta resnično vključuje vse: od prečudovitih vodnih parkov, ki so praviloma nameščeni tik ob hotelu, do 1001 dnevne aktivnosti za vse generacije: joga, zumba, pikado, vodna aerobika, odbojka na mivki, vaterpolo, badminton … Najmlajši se bodo z veseljem kratkočasili v mini klubu, ki je v številnih resortih za popolno izkušnjo malčkov razdeljen celo po starostnih skupinah. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki si želite popolnega odklopa: hotelski kompleksi so namreč praviloma tako veliki, da brez težav najdete bolj mirne kotičke za zaslužen počitek ali pa si privoščite razvajanje v bogati hotelski spa ponudbi in pristnih turških hamamih, ki nikoli ne razočarajo.

In kar je najboljše: za luksuzne počitnice v Turčiji vam sploh ni treba odšteti celega bogastva. V spletni turistični agenciji Počitnice.si, kjer imajo na enem mestu zbrane najboljše ponudbe vseh organizatorjev potovanj in počitnic v širši regiji, namreč najdete bogato izbiro izjemnih prvomajskih in poletnih all inclusive počitnic v Turčiji za vsak žep! Ne verjamete? Preverite TUKAJ, pokličite na 01/280 30 00 ali pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si in že v nekaj urah vam bodo izkušeni svetovalci poslali paket najboljših ponudb po vaši meri!

Foto: Pocitnice.si/Shutterstock