Zabava

Tukaj sta napovednik in plakat težko pričakovane grozljivke Osmi potnik!

5. junija, 2024 - Oglasno sporočilo

Predstavljamo najnovejši grozljiv napovednik in plakat težko pričakovanega filma kultne franšize Osmi potnik.

Z velikim navdušenjem predstavljamo najnovejši napovednik in plakat filma Osmi potnik: Romul (Alien: Romulus), ki v distribuciji Blitz Filma v kina prihaja poleti, natančneje 15. avgusta. Producent novega filma te kultne franšize je legendarni Ridley Scott, režijo pa je prevzel talentirani Fede Alvarez.

Osmi potnik: Romul se vrača h koreninam franšise filmov Osmi potnik. Med raziskovanjem najtemnejših kotičkov zapuščene vesoljske postaje se skupina mladih vesoljskih kolonizatorjev sooča z najstrašnejšo onliko življenja, kar jih je vesolje kdaj videlo. V tem napetem filmu igrajo vzahajajoče filmske zvezde: Cailee Spaeny (“Civil War”), David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn in Aileen Wu.

Foto: Blitz Film

Fede Alvarez (Ne dihaj!, Zlobni mrtveci) je prevzel režijo in scenarij, pri katerem se mu je pridružil Rodo Sayagues (Ne dihaj 2). Scenarij temelji na likih, ki sta jih ustvarila Dan O’Bannon in Ronald Shusett.

Producent Ridley Scott, mojster znanstvene fantastike in “oče” originalnega Osmega potnika, ponovno prinaša svojo vizijo na velika platna. Pri tem sodeluje s producentoma Michaelom Prussom in Walterjem Hillom. Izvršni producenti, med katerimi je tudi Fede Alvarez, zagotavljajo, da bo Osmi potnik: Romul film, ki vas bo držal na robu sedeža od začetka do konca.

Najnovejši napovednik in plakat brez dvoma obljubljata navdušenje, ki presega vsa pričakovanja. Oglejte si ju in se pripravite na ponovno srečanje z najgrozovitejšimi bitji vesolja, kar ste jih kdaj videli na velikem platnu!

Foto: Blitz Film