Posel

Ta zdravnik dela vse dni v tednu. Poglejte, kako do njega

30. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Reševanje pomanjkanja zdravnikov je kritično vprašanje, ki zahteva hitre in inovativne rešitve. Ena od takšnih rešitev je zasebni video pogovor na daljavo z zdravnikom družinske medicine, ki pomaga razrešiti zdravstvene težave, s katerimi se soočajo pacienti. S pomočjo spletnih storitev video klicev se lahko zdaj povežete z licenciranim zdravstvenim delavcem iz udobja svojega doma, ne glede na to, kje se nahajate.

Dostopnost do storitve video posveta z zdravnikom družinske medicine omogoča tudi Merkur Zavarovalnica, kjer imajo zavarovanci možnost video posveta 365 dni v letu – tudi sobote, nedelje in praznike. Tako lahko kar najhitreje pridete do diagnoze – tudi, če nimate osebnega zdravnika.

Gre za eno od najbolj priljubljenih storitev Merkur Zavarovalnice – Dr. Merkur, ki omogoča povsem zaseben zdravniški pregled na daljavo. Preko video konferenčne aplikacije boste lahko spregovorili z zdravnikom o vaših zdravstvenih težavah, zdravnik pa bo odgovoril na vsa vaša vprašanja in se vam popolnoma posvetil.

Foto: Merkur zavarovalnica/Envato

Kaj potrebujete za video posvet na daljavo?

  1. Napravo za video klic: Pametni telefon, tablični računalnik ali namizni računalnik z možnostjo video klica – ne pozabite vključiti kamere in mikrofona.
  2. Internetno povezavo: Pred video klicem preverite, da imate stabilno internetno povezavo za nemoten posvet.
  3. Primerno okolje: Pomemben je tudi dobro osvetljen in zaseben prostor, da vas bo zdravnik dobro videl in slišal.

Dr. Merkur dela vse dni v tednu – kako do njega?

  1. Prijava v platformo in rezervacija termina pogovora
  2. Na mail prejmete povezavo za dostop na platformo Dr. Merkur, kamor se prijavite ob dogovorjenem terminu
  3. Pogovor z zdravnikom, ki je popolnoma zaupen. Na voljo bo čas in prostor za vaša vprašanja.
Foto: Merkur zavarovalnica/Envato

Včasih potrebujemo poleg osebnega zdravnika tudi pregled pri zdravniku specialistu, vendar je zaradi dolgih čakalnih vrst to lahko precej neprijetna izkušnja,” pravijo na Merkur Zavarovalnici. ”Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi.” To storitev je kot ena prvih zavarovalnic vpeljala Merkur Zavarovalnica, kjer so kot prvi s produktom Merkur Specialisti in storitvijo Dr. Merkur omogočili tudi izdajo napotnic brez obiska osebnega zdravnika.

Hitreje do specialista – preskočite čakalno vrsto!

Če bo zdravnik presodil, da potrebujete dodatne specialistične preiskave, vas lahko napoti k specialistu. Za vse, ki imate sklenjeno tudi zdravstveno zavarovanje Merkur Specialisti, izvid Dr. Merkurja velja kot napotnica za specialistični in/ali diagnostični pregled. Po pregledu na daljavo pri Dr. Merkurju vas v tem primeru čaka zgolj še obisk specialista – ki se prav tako lahko zgodi precej hitro. Vsem njihovim zavarovancem namreč pripada prednostna obravnava pri izvajalcih specialistih, s katerimi sodelujejo. Termin vam rezervirajo kar oni, zato vam za to ni treba skrbeti. 

Foto: Merkur zavarovalnica/Envato

Kako poskrbeti za najboljšo oskrbo in skleniti zavarovanje?

Zdravje je naše največje bogastvo. Poskrbite za najboljšo oskrbo v primeru nepričakovane bolezni ali nezgode. Z zdravstvenimi zavarovanji Merkur zavarovalnice, združenimi v paketu Merkur Zdravje, lahko izberete zavarovanje, ki vam najbolj ustreza. Zagotovite si diagnostično preiskavo in obisk zdravnika specialista brez čakalnih vrst in se zavarujte  za primer nastanka bolezni oziroma napotitve na preko 200 operacij. V primeru dodatnih vprašanj vam z veseljem podajo več informacij na spletni strani ali na telefonski številki 080 28 55.