Zabava

Ta teden v kinu: Grozljivka M3GAN

9. januarja, 2023 - Oglasno sporočilo

Prijateljstvo se je razvilo

Od tega tedna naprej je v naših kinematografij na ogled grozljivka z naslovom M3GAN, v kateri bomo spoznali robota v podobi dekleta po imenu M3GAN, ki bo postala del družine, a pričela živeti svoje življenje.

Grozljivko je režiral Gerard Johnstone, scenarij je napisala Akela Cooper, ki je skupaj z Jamesom Wanom napisala tudi zgodbo. Film so producirali Jason Blum, Michael Clear, Couper Samuelson in James Wan, v glavnih vlogah pa zaigrajo Allison Williams, Violet McGraw in Ronny Chieng.

Grozljivka M3GAN na redni spored v kinematografe prihaja 12. JANUARJA 2023.

O zgodbi

Dekle Cady (Violet McGraw) se po smrti staršev preseli k svoji teti Gemmi (Allison Williams). Slednja je inženirka robotike v podjetju igrač in je s pomočjo umetne inteligence ustvarila android, model 3, po imenu M3GAN (glas je posodila Jenna Davis), ki je v podobi resničnega dekleta in je programiran, da je najboljša družba otroku in največji zaveznik staršem. Da ne bi bila Cady osamljena in žalostna, ji teta predstavi M3GAN, ki se hitro privadi na novo okolje, se s Cady zbliža in postane do nje izjemno zaščitniška. Kar pa vodi do grozljivih posledic …

IGRALSKA ZASEDBA: Allison Williams, Violet McGraw, Jenna Davis, Ronny Chieng
REŽIJA: Gerard Johnstone
SCENARIJ: Akela Cooper
ZGODBA: Akela Cooper, James Wan
PRODUCENTI: Jason Blum, Michael Clear, Couper Samuelson, James Wan
IZVRŠNI PRODUCENTI: Greg Gilreath, Adam Hendricks, Mark David Katchur, Judson Scott, Ryan Turek, Allison Williams
ŽANR: grozljivka