Prosti čas

Supernova Rudnik razširja ponudbo!

5. oktobra, 2023 - Oglasno sporočilo

Dobrodošli v novem delu nakupovalnega centra Supernova Rudnik, vabljeni na kosilo in zabavo – tudi ob nedeljah!

Foto: Supernova

Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik, je za svoje obiskovalce v lanskem letu razširil ponudbo ter tako omogočil še bolj izjemno nakupovalno doživetje, ki združuje obilico kulinaričnih užitkov z zabavo. Super Spot je prostor, kjer se pod isto streho prepletajo številne možnosti za gurmanske užitke in zabavne dogodivščine, primerne za vse generacije – tudi ob nedeljah!

Vabljeni na razvajanje z okusnimi obroki, hitrimi prigrizki in osvežujočimi pijačami

V novem delu nakupovalnega centra, ki obsega kar dve nadstropji, vas pričakuje vrhunska svetovna kulinarična ponudba – priljubljene restavracije s hitro prehrano, odlične pijače in sladice, ki bodo zadovoljile vsak okus.

Za tiste, ki si želite dodatnega razvedrila, je Super Spot pravi naslov

Tukaj si lahko ogledate najnovejše filmske premiere, preizkusite svoje spretnosti na poligonih WOOP! IZZIVI, se razgibate v fitnesu in popeljete svoje najmlajše na nepozabno Zumma Kids zabavo.

Foto: Supernova

Vsak torek v oktobru imate v Super Spotu priložnost zavrteti kolo sreče

Med 10.00 in 13.00 ter med 16.00 in 19.00 si lahko vsak oktobrski torek pririslužite eno izmed številnih nagrad.

Ne pozabite izkoristiti Veselih uric s super popusti

Te potekajo vsak ponedeljek, torek in sredo v oktobru med 17.00 in 20.00. Restavracije in ponudniki zabavnih dejavnosti vas bodo razvajali s posebnimi 20-odstotnimi popusti in drugimi presenečenji. Za pregled aktualne ponudbe lahko vedno obiščete spletno mesto Supernove Ljubljana Rudnik.

Vsako nedeljo v oktobru se prepustite glasbenim užitkom

Na koncertih Nedeljskega odklopa, ki se začnejo ob 16.00 uri v pritličju novega dela centra se zavrtite v veselih ritmih. Žive glasbene nastope bodo izvajali vrhunski glasbeni gostje, ki bodo popestrili vaše nedeljsko popoldne z raznolikimi ritmi in glasbenimi žanri.

Doživite vse barve, okuse in odtenke zabave to jesen v Super Spotu.

Foto: Supernova

 O skupini Supernova

Skupina Supernova je mednarodno podjetje s sedežem v Gradcu, usmerjeno v razvoj in upravljanje poslovnih nepremičnin v Avstriji, na Hrvaškem in v Sloveniji. Skupina Supernova je poleg omenjenih ključnih trgov dejavna tudi v Nemčiji, na Slovaškem in v Romuniji. Trenutni portfelj skupine obsega 90 nepremičnin (in sedem nerazvitih lokacij) in ima bruto vrednost sredstev 1,85 milijarde EUR.

Na slovenski trg so vstopili leta 2002 z razvojem dveh prodajaln tipa “naredi sam” ter dveh nakupovalnih centrov v Ljubljani in Kopru. V letu 2008 so pomemben del slovenskega portfelja prodali podjetju Pramerica in odprli nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik.

Skupina Supernova je v letu 2019 dosegla vodilni maloprodajni položaj na slovenskem trgu po številu nakupovalnih središč in skupni zakupni površini. Sprva je skupina Supernova prevzela deset trgovskih objektov iz portfelja Mercatorja (Ljubljana Šiška, Kranj Primskovo, Kranj Savski otok, Ajdovščina, Celje, Jesenice, Koper, Slovenj Gradec, Novo mesto, Postojna). Istega leta je Supernova nadaljevala uspešno širitev s prevzemom 11 nakupovalnih centrov podjetja Centrice Real Estate GmbH ameriškega sklada Lone Star.

Skupina Supernova si je v zadnjih mesecih močno prizadevala za povečanje kakovosti storitev, ponudbe in celotne infrastrukture pridobljenih centrov. Prav tako so vlagali v marketinške dejavnosti in vse svoje centre združili pod isto vizualno identiteto – blagovno znamko Supernova. Postopek preimenovanja centrov Mercator in Qlandia v centre Supernova je končan.

Doslej je Supernova v svojih 24 operativnih projektih, ki zaposlujejo prek 10.000 ljudi, z naložbenimi in razvojnimi dejavnostmi v Sloveniji vložila več kot 500 milijonov evrov.

Skupina Supernova z inteligentnim razvojem in strateškimi prevzemi načrtuje nadaljnjo rast skupine ob spoštovanju konservativne strukture financiranja, hkrati pa vlaga v rastoče trge, kot so nepremičnine in obnovljivi viri energije.