Tehnologija

Stroški ogrevanja so vedno višji, poglejte, zakaj se vam splača nakup kakovostne toplotne črpalke

8. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

V Sloveniji, drva že dolgo časa ostajajo priljubljen vir ogrevanja, zaradi cenovne dostopnosti in obilice ponudbe. Vendar pa se v luči globalne energetske krize, pojavlja vedno večje povpraševanje po alternativnih virih ogrevanja, še posebej po varčnih toplotnih črpalkah.

S toplotno črpalko do prihrankov in okoljevarstva

Raziskave kažejo, da lahko toplotna črpalka nadomesti prihranke pri ogrevanju za kar 75 %. To pomeni, da se vaša začetna sicer nekoliko višja naložba v kombinaciji z ustrezno subvencijo iz Eko sklada lahko povrne v največ šestih letih. Poleg zmanjšanja stroškov ogrevanja toplotne črpalke izkoriščajo obnovljive vire energije in ob tem zmanjšujejo emisije CO2.

Kakovosti je prioriteta

Toplotne črpalke so znane po svoji zanesljivosti in dolgi življenjski dobi. Kakovost toplotne črpalke pa na koncu določi, kako dolgo vam bo zanesljivo ogrevala dom brez večjih težav. Pri izbiri toplotne črpalke je zato ključnega pomena, da povečate začetno investicijo in prioritizirate kakovost. Vložek v kakovostnejšo toplotno črpalko se vam dolgoročno najbolj izplača, saj bo delovala učinkoviteje, tiše in najbolj pomembno, brez večjih zapletov. Poleg tega pa boste na tekočem z najsodobnejšo tehnologijo.

Strokovna podpora in široka ponudba

Podjetje Airabela, specializirano za kakovostno ogrevanje, hlajenje in prezračevanje vam ponujajo širok izbor toplotnih črpalk, klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov in čistilnikov zraka blagovnih znamk Daikin, SIKU in Aira.

Foto: Profimedia

Daikinova toplotna črpalka, ki presega pričakovanja

Airabela je nedavno predstavila njihovo najnovejšo toplotno črpalko Daikin Altherma 3 R MT, ki ob vedno višjih stroških ogrevanja, obeta visoko učinkovitost in okolju prijazno delovanje z uporabo hladilnega sredstva R32, ki zmanjša vpliv na okolje za 68 % v primerjavi z standardnim sredstvom R410A. Ta toplotna črpalka se ponaša z izredno nizko porabo energije (do razreda A+++.), ter nemotenim delovanjem tudi pri izredno nizkih temperaturah do -25 stopinj Celzija.

Tudi pri izgledu in vgrajeni tehnologiji toplotna črpalka Daikin Altherma 3 R MT ne razočara. Ponaša se z nagrajenim dizajnom (IF in RedDot nagrade za design) ter vgrajenim WLAN čipom, ki omogoča upravljanje na daljavo preko mobilnih naprav za udoben nadzor ogrevanja kjerkoli in kadarkoli. Kliknite za več informacij o tej toplotni črpalki.

Airabela – vaš zanesljivi partner za ogrevanje

Podjetje Airabela, s sedežem na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani, se je izkazalo kot zaupanja vreden ponudnik toplotnih črpalk. Z visoko učinkovitimi rešitvami in zanesljivim delovanjem so strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izbiri in načrtovanju.

Za več informacij in svetovanje jih lahko kontaktirate preko telefonske številke: 080 88 50 ali e-pošte: info@airabela.si.