Lepota in zdravje

Spoznajte nakit DoDo

8. septembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Dodo je priljubljena italijanskega znamka nakita, ki je v Sloveniji na voljo ekskluzivno v butiku Malalan Nazorjeva.

Prepoznavne linije nakita in značilnih obeskov izražajo vrednote te draguljarske znamke, gradijo skupnosti in ujamejo posebne trenutke. Šik nakit te milanske draguljarske hiše je zasnovan z namenom, da se ga sestavlja, kombinira in prilagaja, s čimer povzdigne vsakodnevni izgled vsake sodobne ženske.

Nakit Dodo je vse od svojih začetkov trajnosten, stopa v partnerstva z organizacijami za varovanje okolja in je eden od prvih draguljarjev, ki v vseh svojih kreacijah uporabljajo 100-% odgovorno pridobljeno zlato. Znamka DoDo je v svoji osnovi vključujoča in s tem spodbuja raznolikost ter samoizražanje, saj verjame, da je pristnost tisto, kar je najlepši dragulj v nas vseh.

Nodo: brezčasen simbol večnih vezi

Med najbolj prepoznavnimi kolekcijami nakita DoDo so Animals and Nature, Dreams and Luck, Granelli and Rondelle, Bollicine, Stellina, Bazaar, pa tudi nedavno posodobljena kolekcija Nodo.

Sčasoma lahko vse zveze postanejo še dragocenejše. Zato letos DoDo nazdravlja kolekciji Nodo, brezčasnemu simbolu večnih vezi, z bleščečimi novimi oblikami in sijočimi diamanti: protagonisti kreacij, ki letos ikonični kolekciji prinašajo inovativen dizajn.

Klasični ‘vozel’, poklon vozlom na vrvicah nepozabnih zapestnic DoDo, se je z leti razvijal z neustavljivo ustvarjalnostjo, enako pa velja tudi za njegovo obliko: na stran obrnjeno številko osem, večni simbol neskončnosti.

Tako postajajo očarljivi novi kosi del kolekcije Nodo, s čimer to vesolje popolnijo z dotikom elegantnega, sodobnega sloga. To je kar najbolje prikazano v delikatni zapestnici in ogrlici, pri katerih imajo zračne in minljive verige majhne vozle, ki so zdaj še lažji: nov izraz, ki je pripravljen, da v svet Nodo vdihne še več ženstvenosti.

Revolucionarni dodatek diamanta pelje Nodo proti novim obzorjem. Da bi proslavili to čudovito priložnost, je DoDo klasično linijo Nodo v rožnatem zlatu preoblikoval z valovito dinamiko: v briljant brušen diamant je vstavljen v neke vrste zanko, kot bi lebdel, na mestu pa ga drži čista čarovnija. Na drugi strani pa z lesketajočo mehkostjo dva namerno neenaka konca odzvanjata vijugast izgled originalnega dizajna. Ljubezen, prijateljstvo in večna čustva, ujeta v brezčasni Nodo, vozel, ki slavi privlačnost človeških odnosov v vseh njihovih dragocenih odtenkih.

Nakit DoDo pri Malalan Nazorjeva

Bistvo zgodbe družine Malalan ni skrito v dejstvu, da se je podjetje v zadnjih sedmih desetletjih razvilo iz preurejenega hleva v vodilno urarsko in draguljarsko hiši v Sloveniji in na Hrvaškem, ampak prej v dejstvu, da jo piše pristnost treh generacij in njihova močna vez. Kar je Anton Malalan začel leta 1949, so nadaljevali njegovi trije sinovi, ki so že v zgodnji mladosti kazali močno predanost družinski tradiciji. Danes Draguljarno Malalan vodi Peter Malalan in deluje v Ljubljani in Zagrebu.

Malalan Nazorjeva ponuja nakit italijanske draguljarske znamke DoDo, ki je znana po svojih igrivih obeskih za verižice ali zapestnice. Izdelani so iz odgovorno nabavljenih surovin, še posebno srebra in zlata, njihovi motivi pa vključujejo vse od črk, živali in nebesnih znamenj do simbolov ljubezni.

Že vse od svojih začetkov je znamka DoDo tesno povezana z varovanjem okolja: med drugim podpirajo tudi projekt Tenaka, ki je v zadnjih letih v Maleziji oživil več kot 1.000 kvadratnih metrov koralnih grebenov.

Foto: Malalan