Zabava

Sloverotika se vrača – bolj strastna kot kadar koli!

20. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Prihaja 13. izdaja najbolj vročega erotičnega dogodka v Sloveniji – Sloverotike, ki je enostavno ne smete zamuditi, sploh če ste v iskanju novih in razburljivih izkušenj! Oglejte si intenziven, strasten in vroč erotični šov, kakršnega še ni bilo!

Sloverotika se po štirih letih vrača na Celjski sejem s še bolj osupljivim programom kot kadarkoli prej. Letos bo sejem predstavljen v popolnoma prenovljeni obliki, s poudarkom na senzualnosti, vročih prizorih, praktičnih prikazih in izobraževalnih vsebinah, ki bodo razkrile skrivnosti, ki jih morda še ne poznate ali niste nikoli upali nikogar vprašati o njih.

Ne smemo pozabiti niti na vroče nastope na glavnem odru, kjer bo temperatura zagotovo dosegla vrelišče! Artiste najdeš TUKAJ.

Foto: Sloverotika

Tokrat Sloverotika ponuja veliko novosti

  • Med 22.00 in 23.00 se boste lahko osredotočili na nakupovanje, saj v tem času na glavnem odru ne bo dogodkov. Za posebno vzdušje bo med nakupovanjem skrbel DJ.
  • Videli boste prikaze delovanja erotičnih igračk.
  • Veliko izobraževalnih vsebin, kot so tantrične masaže.
  • Prisotnost super voditeljskega para, ki bo skrbel za dobro razpoloženje obiskovalcev.
  • Prijetni intimni kotički z mizami in stoli, ki bodo dodatno prispevali k vročemu vzdušju.
  • VIP prostor za obiskovalce, kjer bodo lahko spoznali zvezde večera in se z njimi družili ob koktejlih in prigrizkih.
  • Dodaten oder v zakulisju s še bolj strastnim dogajanjem.
Foto: Sloverotika

Mini teater za najbolj drzne

Za tiste, ki si želijo še bolj strastnih doživetij, bomo ponudili poseben prostor, kjer bodo ob doplačilu lahko uživali v dodatnih predstavah, ki bodo še bolj razburljive od tistih na glavnem odru.

Senzualna doživetja: Spoznajte svet spolnih igračk in strastnih izkušenj

Na dogodku se boste seznanili s senzualno in erotično vsebino, vključno s fotografskim kotičkom in izobraževalnimi vsebinami, kjer vas bodo iz trgovine Svet užitka uvedli v svet spolnih igračk. Ves čas sejma bodo med obiskovalci krožila strastna dekleta z osvežilnimi napitki, ki bodo skrbela, da ne pregorite od vročega dogajanja.

Foto: Sloverotika

Odkrijte tantrične užitke!

Vabimo vas na edinstveno izkušnjo, kjer bomo razkrivali tantrične skrivnosti v spolnosti in odprli nova vrata intimnosti, ki temelji na globljem povezovanju partnerjev. Tantra predstavlja priložnost za tiste, ki si želijo raziskovati globine tantrične spolnosti in duhovne združitve ter doživeti spolnost na poseben način. Tantra vas nauči, kako obdržati intenzivno zaljubljenost, kot ste jo čutili ob prvem poljubu in prvem dotiku.

Ljubimca potujeta v svet fantazije, duhovnosti in višje povezanosti – vse do eksplozije čustev, kar vodi v bolj intenzivno spolnost. Obiskovalci bodo lahko v posebnem prostoru, ki bo na voljo izključno za tantro in izobraževalne vsebine, odkrivali svoje skrite želje – provokativno, prelomno in polno razodetij ter doživeli predstave in ekstaze, ki jih ne bodo pustile ravnodušnih.

Obljubljamo vam vroče prizore, v katerih boste zagotovo uživali, hkrati pa vas bomo opremili z novim znanjem, pogumom in inovativnimi pripomočki, ki bodo popestrili vaše intimno življenje. Razstavni prostori bodo prepolni izdelkov in storitev, ki bodo dvignili temperaturo v vaši spalnici.

Naš erotični dogodek bo poskrbel za nepozaben šov na glavnem odru in številne dodatne atrakcije, ki vas bodo popolnoma očarale. Prebudil bo vaše čute in vas napolnil s strastjo. S sejma boste odšli pripravljeni na nove spolne izzive.

Ne zamudite priložnosti, da se potopite v nepozaben svet erotike. Čim prej si zagotovite svojo vstopnico na  shop.ce-sejem.si in se pripravite na razburljivo in strastno doživetje, kot ga še niste izkusili!

Vroče dogajanje, ki vas bo  popeljalo na nepozabno potovanje v svet erotike, se bo odvijalo 24. in 25. novembra na Celjskem sejmu. Temperaturo bomo dvignili do vrelišča – enostavno ne smete manjkati!