Prosti čas

Slavna družina Portokalosovi se vrača v novem delu Moja obilna grška poroka 3

1. septembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Ena najbolj znanih grških družin Portokalosovi se vrača v kinematografe!

Prihodnji teden si bomo lahko ogledali tretje nadaljevanje komične uspešnice o ljubezenskih prigodah grške družine, ki pa se tokrat vrača s povsem novo dogodivščino v novem delu romantične komedije Moja obilna grška poroka 3.

Igralka Nia Vardalos, ki je za vse tri dele napisala scenarij, je tokrat sedla tudi na režiserski stolček. Producenti filma so Rita Wilson, Tom Hanks in Gary Goetzman, v glavnih vlogah pa poleg Nie Vardalos zaigrajo še John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin.

Premierna projekcija se bo odvrtela v
sredo, 6. septembra v Cineplexxu v Ljubljani, v četrtek, 7. septembra, pa si film lahko ogledate na Ladies Night v vseh Cineplexx centrih in na Queen’s Night v Mariboxu.

Oglejte si NAPOVEDNIK, romantična komedija MOJA OBILNA GRŠKA POROKA 3 pa na redni spored v kinematografe prihaja 7. SEPTEMBRA 2023.


O ZGODBI:

Grška družina Portokalosovi se bo odpravila na družinsko srečanje v Grčijo, pri tem pa doživljala prisrčno in izjemno zabavno popotovanje, polno ljubezni in preobratov.

Foto: Karantanija Cinemas

OZADJE:

V prvem delu komedije iz leta 2002 spoznamo svojeglavo Toulo (Nia Vardalos), ki se zagleda v postavnega neznanca Iana (John Corbett), s katerim prične hoditi na zmenke, se kmalu poročita in se trudita povezati svoji družini. V drugem delu (2016) pa se zakonca srečujeta s težavami z odraščajočo najstniško hčerko, pa tudi z iskrico v zakonu, velika družina pa se pripravlja na še obilnejšo grško poroko.

IGRALSKA ZASEDBA: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin

REŽIJA: Nia Vardalos

SCENARIJ: Nia Vardalos

PRODUCENTI: Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman
IZVRŠNI PRODUCENTI: Paul Brooks, Scott Niemeyer, Steven Shareshian

ŽANR: romantična komedija