Dom in vrt

Skupaj za hitro obnovo

14. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Uničujoče avgustovske poplave, ki so prizadele Slovenijo, so po intenzivnosti in obsegu presegle vse dosedanje ujme. Zato je podjetje JUB d.o.o. skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije in Sekcijo slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev zagnalo projekt “Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj”, ki bo pomagal pri obnovi domov po poplavah. 

Če so tudi vaš dom prizadele poplave, izkoristite to priložnost, saj bo JUB d.o.o. doniral 4 izdelke, ki so na voljo za obnovo vašega doma; JUPOL Gold, JUPOL Classic, JUPOL Citro in JUPOL Block. S temi izdelki vam želijo pomagati vrniti vaš dom v prvotno stanje. 

Foto: Jub

Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj

Projekt “Barve spremenijo dom: obnavljajmo Skupaj” je izraz solidarnosti in enotnosti, ki nas druži v težkih časih. Podjetje JUB d.o.o. In njegovi partnerji vam bodo pomagali na poti do obnove in poskrbeli, da svoje domove čimprej vzpostavite v kakovostno stanje. 

Če vas zanima, kako do izdelkov:

  1. Prenesite letak: Za začetek si prenesite letak, ki vsebuje natančna navodila o tem, kako pravilno sanirati po poplavah.
  2. Izberite izdelek: Po preučitvi letakov izberite enega izmed štirih JUB-ovih izdelkov, ki je najprimernejši za vašo obnovo JUPOL Gold, JUPOL Classic, JUPOL Citro in JUPOL Block.
  3. Uporabite kalkulator: Na spletni strani ob kliku na izdelek je na voljo kalkulator, s katerim lahko enostavno izračunate, koliko barve potrebujete za vašo kvadraturo.
  4. Kontaktirajte svetovalce: Za dodatne informacije o sanaciji se lahko obrnete na JUB-ove svetovalce na brezplačni telefonski številki 080 60 50, ki so vam na voljo vsak delavnik med 7. in 15. uro.
  5. Izpolnite vlogo: Izpolnite in oddajte vlogo. Ob uspešni oddaji boste prejeli avtomatsko povratno e-sporočilo. Nato pa boste v najkrajšem možnem času prav tako po e-pošti obveščeni o tem, kdaj in kje lahko prevzamete izdelke za sanacijo vašega doma.
Foto: Jub

Več informacij o pravilni sanaciji zunanjih in notranjih površin po poplavah najdete tukaj.

JUB – družbeno odgovorno podjetje

JUB je družbeno odgovorno podjetje, ki redno sodeluje v humanitarnih akcijah kot je projekt “Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj”. Vlogo za donacijo barve najdete na povezavi.

In ne pozabite: močnejši smo, ko delamo skupaj!