Tehnologija

Samsung Galaxy S23 ali Galaxy S23+? Odločitev nikdar ni bila lažja

28. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Če ste morali kdaj izbrati med dvema pametnima telefonoma, ste zagotovo težko sprejeli kompromis in izbrali eno ali drugo napravo, saj je običajno skoraj nemogoče najti brezkompromisni vrhunski model. Včasih pa izbira ni težka.

Prav takšne “sladke skrbi” bodo imeli vsi, ki bodo izbirali med telefonoma Samsung Galaxy S23 ali Galaxy S23+. Kompromisov ni treba sklepati, odločitev pa je le osebna preferenca.

Foto: Samsung

Eden večji, drugi manjši

Veliko stvari, ki jih danes vsakodnevno uporabljamo, se v svojem bistvu razlikujejo le v velikosti. Podobno je tudi s pametnimi telefoni Samsung Galaxy S23 in Galaxy S23+. Na primer, avtomobili danes ponujajo skoraj enake možnosti, ne glede na to, ali izberete robustno ali limuzinsko različico. Hiša lahko nudi enake napredne funkcije pametnega doma, ne glede na to, ali ima 100 ali 200 m2. Zdaj lahko to preslikamo tudi na pametne telefone, a do nedavnega ni bilo tako. Manjši telefon je pogosto pomenil tudi opazno slabše možnosti. Samsung Galaxy S23 ali Galaxy S23+ pa dokazujeta nasprotno.

Oba telefona imata odličen zaslon s super HDR zmogljivostjoGalaxy S23 se ponaša s 15,5-centimetrskim (6,1-palčnim) zaslonom, Galaxy S23+ pa z 16,7-centimetrskim (6,6-palčnim) zaslonom. Oba odlično prilagajata vidljivost na prostem, ki zagotavlja optimalno barvo in svetlost pri kateri koli svetlobi. Prilagodljiva hitrost osveževanja 120 Hz omogoča bolj gladko drsenje, medtem ko zaščita za udobje oči preprečuje, da bi vaše oči postale utrujene, tudi ko gledate v temi.

Kamere za popolne fotografije

Brez odličnih kamer si pametnega telefona danes ne predstavljamo več, saj je snemanje in fotografiranje danes skoraj bolj uporabljena funkcija, kot samo komuniciranje. Kamere novih dveh telefonov uporabljajo inovativno tehnologijo, kot so stabilizacija slike in več objektivov, ki omogočajo ustvarjanje epskih slik. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki še lepši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti.

Poleg tega je tu še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Posneli boste lahko osupljive fotografije nočnih podob mesta, ki so bile včasih pravi izziv za ostrenje.

Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari epske portrete ali skupinske selfije.

Foto: Samsung

Barve za vsak okus

Oko se najprej ustavi na čudoviti novi obliki, ki je sedaj poenotena v celotni seriji, saj je odstranjeno izbočeno ohišje okoli kamere. V vseh modelih je sedaj uporabljena čista, linearna, lebdeča zasnova, ki poudarja ikonično kamero Galaxy. Čiste linije zasijejo v štirih čudovitih barvnih različicah, tako lahko izberete takšno, ki najbolj ustreza vašemu osebnemu slogu – od večne fantomsko črne ali kremne, pa do sveže barve sivke in elegantne zelene. Z edinstvenimi barvami celotna Galaxy S23 serija izstopa še bolj kot kdajkoli prej.

Foto: Samsung

Odločitev je zdaj še lažja

Za konec vam ponujamo odgovor na vprašanje – Kateri model telefona Samsung Galaxy S23 ali Galaxy S23+ izbrati? Odgovor je pravzaprav enostaven in je odvisen samo od enega faktorja – kaj vam bolj ustreza ter kaj si želite od telefona. Če ste že sprejeli odločitev, je zdaj pravi čas za nakup, saj Samsung trenutno ponuja epsko ponubo. Ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije in Z serije prejmete pametno uro Galaxy Watch5. Akcija traja do 30. aprila 2023, več informacij o ponudbi in pogojih najdete na spletni strani Samsung.