Lepota in zdravje

S takimi škornji boste pripravljene tudi za najbolj hladne dni!

9. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Se tudi vam zdi, da je prava zima že za vogalom, z njo pa tudi potreba po topli in udobni obutvi?

Če iščete idealno zmes udobja in stila, je prava rešitev nova kolekcija škornjev, ki je ravno prispela v Deichmann. Udobni, mehki in topli škornji so na prvem mestu modnih želja vseh dam, ki iščejo funkcionalno obutev – takšno, ki bo vsakemu stajlingu dodala ščepec udobja.

Na prvem mestu sta udobje in toplota

Nič čudnega ni, da so ti škornji že desetletja tako popularni. Ravni, široki podplati nudijo udobje, notranjost pa je obložena z mehko volno, ki bo grela vaša stopala tudi ob najhladnejših zimskih dneh.

Foto: Deichmann

V Deichmannovi novi kolekciji smo takšne tople škornje našli v najrazličnejših variantah in modelih, vključno s tistimi, ki so trenutno med najbolj iskanimi. Za tiste, ki imajo najrajši nizke škornje, so na voljo dostopni in zelo trendni modeli, ki sežejo le do gležnja – prav ta model je naredil pravo revolucijo med vplivnicami in ponovno vrnil „volnene“ tople škornje na sam vrh lestvice najbolj iskanih modnih dodatkov. 

Poleg popolno nizkih modelov, so na voljo tudi vsem znani gležnjarji in zagotovo ni dame, ki jih ne bi nosila vsaj enkrat. Če to zimo iščete dodatno toplino, izberite višje modele „volnenih“ toplih škornjev, ki se bodo odlično vključili v stajling z jeansom, pa tudi daljšimi zimskimi oblekami.

Foto: Deichmann

Nevtralno in zemeljsko

Razlog, zaradi katerega se ti škornji tako z lahkoto vključijo v vsako garderobo je, da so na voljo v spektru nevtralnih nians, ki se jim ne moremo upreti. Od klasične tople oker rjave do sivkastih odtenkov in seveda priljubljene črne – nevtralni odtenki so tisti, zaradi katerih so ti škornji odlični za ustvarjanje udobnih, a hkrati zelo chic stajlingov.

Škornje kombinirajte s pleteninami, jeansom širšega kroja in priljubljenimi kompleti, kot so joga hlače v trapez kroju in pripadajoči vrhnji del – top. Tak stajling bo dovolj udoben, da lahko dan preživite v lenarjenju na kavču, hkrati pa izgleda tako dobro, da se vam bo zagotovo porodila želja, da skočite v „center“.

Foto: Deichmann

Udobni škornji odlično skrbijo za toploto in vrhunski stil, to zimo pa so nam še bolj privlačni kot kadarkoli prej. Zato obiščite Deichmann in uživajte v izboru škornjev, ki omogočajo toploto, udobje in eleganco, s tem pa so nepogrešljivi kos za zimsko obdobje.

Obiščite uradno stran Deichmann, kjer vas čakajo najlepši modeli škornjev za zimo, vabljeni pa tudi v številne poslovalnice po celi Sloveniji.