Lepota in zdravje

S selfnessom do nove energije za življenje

14. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Ko v kopici obveznosti in vsakodnevnih skrbi pozabite nase ter na svoje fizično in duhovno zdravje, je čas, da zaživite po principu selfnessa.

Jutro je ponovno premagalo noč, ko zvok budilke že tretjič zapored neusmiljeno prodira skozi blazino, naslonjeno na glavo. Otroci danes ne bi šli v šolo, saj je na sporedu test iz matematike in športni dan. Cmok v grlu je z vsakim korakom bližje pisarni večji, saj bi tisto poročilo moralo biti oddano že ob 8. uri zjutraj ali v najboljšem primeru že tri dni nazaj, ko se je na seznamu opravil pojavila še ena ‘nujno-potrebujem-takoj’ naloga. Popoldan še rojstni dan prijateljice, pa obisk tašče, razvoz otrok na vse popoldanske obveznosti, 5 minut televizije ter 7 ur nemirnega spanca preden budilka ponovno naznani novo jutro. In kdaj med vsemi temi obveznostmi je na vrsti čas zase? Ko telo in um sporočita, da je čas za odmor, je čas za selfness v Termah Olimia.

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase? (Foto: Terme Olimia)

Skrb zase ni egoistično dejanje

Dolga jutranja kava na domači terasi, sprehod po gozdu ali čas za tisto tako opevano knjigo – vse to je selfness, ki v življenje prinaša svežo energijo. Vsako dejanje, s katerim poskrbite za svoje boljše počutje, je daleč od egoističnega. Ko poskrbite zase, boste lažje poskrbeli tudi za druge. To še posebej velja za ženske, ki v kopici vsakodnevnih obveznosti še pogosteje kot moški na zadnje mesto postavijo sebe. To pomlad je zato čas, da se odločite in si vzamete čas zase ter zaživite po principu selfnessa. Na seznam dodajte še oddih daleč stran od mestnega vrveža ter zdravilno moč termalne vode, saj bo začetek tako mnogo lažji.

Terme Olimia obiskovalce navdušijo s svojo ponudbo in arhitekturo. (Foto: Terme Olimia)

Selfness je doma v Termah Olimia

Selfness je življenjski slog Term Olimia. V svetu termalnih užitkov ga boste srečali na vsakem koraku. Sinonim za dobro počutje je njihov Wellness Orhidelia, kjer za sprostitev poskrbijo prav vsi čuti. Medtem ko zunanji in notranji bazeni, gejzirji in počasne reke umirijo utrip telesa, gongi in tibetanske sklede vplivajo na njegove vibracije. Harmonična arhitektura wellnessa je sprostitev za oči, vitalna hrana pa balzam za telo. Na potovanju med čutnimi zaznavami boste gotovo našli izgubljene koščke sebe.

Gongi in tibetanske sklede blagodejno vplivajo na vibracije telesa. (Foto: Terme Olimia)

Edinstveno doživetje. Zase ali v dvoje.

Ponudba Wellnessa Orhidelia vas ponese daleč stran od vsakodnevnih skrbi ne glede na to ali se odločite za samostojni obisk ali pobeg v dvoje. Za sprostitev bodo poleg termalnih vrelcev in selfness programov poskrbele tudi savne, pa masaže in lepotni tretmaji ter seveda oddih v hotelski sobi. Kakovosten spanec je namreč eden od štirih ključnih stebrov dobrega počutja in v Wellness hotelu Sotelia****s so mojstri kakovostnega spanca. Za vse, ki čutijo, da je čas za premor od hitrega vsakdanjika in odkrivanje selfnessa, v Termah Olimia priporočajo, da izberejo namestitveni paket Čarobnost Orhidelie, ki združuje sproščanje v Wellnessu Orhidelia in Savna svetu ter bivanje v štirizvezdičnem hotelu, vsi njihovi gosti pa lahko izbirajo tudi med bogato ponudbo selfness vsebin, ki poskrbijo za ponovno povezanost uma in telesa.

Selfness vam pomaga, da ponovno odkrijete izgubljene koščke sebe. (Foto: Terme Olimia)