Prosti čas

RELAX TURIZEM D.D. odpira novo poslovalnico v ljubljanski Aleji in podarja bon za 1.500 eur

9. januarja, 2023 - Oglasno sporočilo

To je že 23. Relaxova poslovna enota v Sloveniji. Nova, moderno zasnovana poslovalnica za usmerjeno svetovanje gostom. Poudarek na bližini kupcu in na prijetnem prostoru, kjer se gost dobro počuti. V Ljubljani bo Relax turizem d.d. tako imel dve poslovni enoti – eno v centru mesta in eno v Aleji. Velika nagradna igra ob otvoritvi prinaša počitnice v vrednosti 1.500 eur srečnemu izžrebancu.

Relax Turizem d.d. je podjetje z dolgoletno tradicijo pri organizaciji počitnic, s čimer se ukvarjamo že od leta 1990. V tem času smo od manjše, lokalne agencije, prerastli v multinacionalno podjetje, ki je na slovenskem trgu prepoznano kot Največji slovenski organizator počitnic, ki organizira počitnice praktično povsod po svetu, prednjači pa kot prepoznaven ponudnik počitnic na Jadranu, v Grčiji, v Španiji, Turčiji, Egiptu, ter v zadnjih letih tudi v Združenih Arabskih Emiratih in na Zanzibarju. 

Foto: Pixabay

Relax turizem d.d. v tem trenutku šteje 22 poslovnih enot, ki so razporejene po velikem delu Slovenije. Z januarjem se je odprla 23. poslovalnica v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani, ki predstavlja drugo poslovno enoto v našem glavnem mestu. Poleg poslovalnice v Aleji je na voljo že poslovalnica na Slovenski cesti 51 v Ljubljani. Pri Relax Turizem d.d. stavimo na bližino kupcu, saj smo prepričani, da je izbira počitnic velika stvar, za katero gostje še vedno radi obiščejo fizične enote in se s svojim svetovalcem za počitnice skupaj odločijo za optimalno destinacijo, hotel ali namestitev. Zaradi tega svoje poslovalnice postavljamo na mesta, kjer je čas in želja za praktično in domače svetovanje.

Foto: Pixabay

Nova poslovna enota v nakupovalnem središču Aleja je zasnovana po principu prijetnega, toplega svetovalnega prostora, kjer se gost dobro počuti. Zaposlili smo mlade posameznike, ki so navdušeni nad potovanji in svetujejo s srcem, ter se bodo razveselili vsakega obiskovalca, ki jim bo prepustil odločitev za svoje počitnice. Veselijo se dela z vsemi gosti, ki nas bodo obiskovali v našem novem svetovalnem centru Relax Turizem d.d.

Za dodatno proslavitev tega novega velikega koraka smo se pri Relax Turizem d.d. odločili, da razpišemo mega nagradno igro, v kateri bo en srečen posameznik oz. posameznica osvojil bon za sanjske počitnice v vrednosti 1.500 eur. Za sodelovanje v nagradni igri nas morate v januarju obiskati v poslovni enoti Aleja, izpolniti kuponček, odgovoriti na kratko vprašanje in vaš listek odvreči v za to namenjen boben. Nagrajenec bo javno izžreban in objavljen 9.2.2023, na sanjske počitnice pa bo lahko odšel kadarkoli in kamorkoli po svoji izbiri.

Foto: Pixabay

Vabljeni, da nas obiščete na Rakuševi ulici 1 v Ljubljani. Veseli vas bomo.