Lepota in zdravje

Razkrivamo recept za popoln zmenek – najlepši čevlji in torbice za nepozabno valentinovo

14. februarja, 2023 - Oglasno sporočilo

Že imate načrte za valentinovo?

Upamo, da načrtujete, da boste najbolj zaljubljeni dan v letu preživeli v družbi vam ljube osebe. Pa tudi, če to ne bo ravno vaša boljša polovica, naj bodo to prijatelji, družina ali druge osebe, ki so vam pri srcu. Ne glede na to, kako boste preživeli ta dan, naj vam bo navdih za zmenek prav kakšna od naših izbranih romantičnih kombinacij, ki so preplavile police modnih trgovin.

Za vas smo poiskali nekatere prekrasne kombinacije torbic in čevljev, ki so nam bile še posebej všeč in bodo poleg tega, da ponudijo navdih za malce bolj poseben stajling, tudi čudovito popestrile naše Valentinovo. Najlepše modne dodatke smo tudi tokrat našli v Deichmannu, ki je priljubljeno mesto za nakupe, če poleg nove obutve iščete tudi torbico, ki se bo idealno podala k izbranim čevljem.

Foto: Deichmann

Nežna kombinacija, ki se ji ne boste mogle upreti

Ah, ali je lahko sploh še kaj bolj romantično od nežne kombinacije bele in rožnate? Popolnoma belo kombinacijo smo sicer res bolj navajeni videvati v poletnem času in poletnih stajlingih, vendar nas je tudi v zimskem času popolnoma osvojila. Beli plašček, hlače in srajca daljšega kroja bodo ponudile dovolj topline, v kombinaciji s salonarji v nežnih rožnatih tonih pa bo nastala popolna romantična zgodba.

V kolikor pa ideje o visokih petkah in sprehodu nikakor ni možno vključiti v valentinove načrte, smo za vas v Deichmannu našli prekrasne nižje salonarje v rožnatih odtenkih in z idealno višino petke. Nežno kombinacijo smo zaokrožili z izborom prefinjene damske torbice z bleščečim dodatkom.

Foto: Deichmann

Eleganca v črnem

Ste že rezervirali mizo za dva v priljubljeni restavraciji? Številni pari se na Valentinovo razvajajo z izbrano večerjo, kar je tudi idealna prilika, da v garderobi poiščete svojo najbolj elegantno obleko in modne dodatke. S klasično črno obleko zagotovo nikoli ne boste zgrešile, prav tako pa ne, če boste zraven izbrale elegantne črne salonarje z dodatkom svetleče mašnice iz Deichmanna. Ta zelo priljubljeni artikel smo v Deichmannu našli po zares ugodni ceni, še bolj pa nam je všeč, da si lahko na istem mestu izberete še super kombinacijo z bleščečo torbico v srebrnih odtenkih.

Foto: Deichmann

Sproščena in pripravljena na romantični sprehod

Če pa je vaša vizija idealnega zmenka za Valentinovo bliže smeri sproščenega sprehoda ali večernega kina, vas v Deichmannu čaka velik izbor obutve brez petk, v kateri vam bo pri kateri koli od podobnih aktivnosti toplo in udobno.

Za sproščeni stajling vam predlagamo, da namesto elegantne torbice izberete praktični, pa prav tako elegantni nahrbtnik v črni barvi. Nahrbtnik znamke Skechers, ki smo ga našli v Deichmannu je pravzaprav odlična alternativa za vse dame, ki želijo imeti proste roke – zlasti bo pa to prišlo prav, če načrtujete svoj sprehod z roko v roki ljubljene osebe.

Foto: Deichmann

Ne glede na to, kako ste si zamislili svoje načrte za Valentinovo, vas na policah Deichmann trgovin čakajo čudoviti salonarji in škornji, pa tudi prekrasne kombinacije s torbicami in nahrbtniki, ki vam bodo omogočili, da na svojem zmenku zasijete. Preživite Valentinovo v najbolj udobnih in najbolj kvalitetnih čevljih iz Deichmanna!

Raziščite ponudbo na Deichmannovi uradni spletni strani www.deichmann.com, vabljeni pa tudi v številne poslovalnice po celi Sloveniji.