Zabava

Priyanka Chopra-Jonas in Sam Heughan v ganljivem filmu

5. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

‘Ko ljubezen spet potrka’ je sodobna romantična komedija, ki jo dodatno obogati očarljivosti legendarne Celine Dion.

11. maja prihaja v kinodvorane ameriška romantična komedija, ki jo je navdihnila nemška priredba priljubljenega romana SMS für Dich in ki v ta žanr vnaša pridih sodobnosti. S svojevrstnim dodatkom svetovne zvezdnice Celine Dion, kanadske kraljice balad in zmagovalke Evrovizije leta 1988, ki v filmu igra samo sebe, ta sodobna romantična komedija združuje megazvezde glasbe, filma in televizije.

Foto: Con Film

Končni napovednik filma nam pokaže, na kako nenavaden način se srečata glavna lika in kakšno vlogo igra v zgodbi Celine Dion. Kaj pa, če bi vas naključno sporočilo pripeljalo do ljubezni vašega življenja? V tej romantični komediji Mira Ray, ki se spopada s tragično izgubo zaročenca, pošlje vrsto romantičnih sporočil na njegovo staro telefonsko številko, vendar ne ve, da je bila številka medtem dodeljena novemu službenemu telefonu novinarja Roba Burnsa. Ko Rob prebere sporočila, ga močno očara iskrenost v čudovito izpovednih besedilih. Ko mu urednik naroči intervju s slavno Celine Dion, jo Rob prosi za pomoč, da bi osebno spoznal Miro … in osvojil njeno srce.

Režiser in avtor scenarija je Jim Strouse (New York, ljubim te, People Places Things, The Incredible Jessica James), glavni vlogi sta odigrala Priyanka Chopra-Jonas (seriji Quantico in Citadel, Matrica: Obuditev, Obalna straža) in Sam Heughan (serije Outlander, filma Bloodshot in To Olivia, v katerem igra kultnega ameriškega igralca Paula Newmana), Celine Dion pa boste videli v neobičajni vlogi, kjer bo pomagala združiti novinarja Roba in ilustratorko Miro. V stranski vlogi se pojavi tudi Priyankin mož Nick Jonas, igralec (serija Kraljestvo, film Jumanji 2), pevec in član svetovne pop senzacije The Jonas Brothers.

Foto: Con Film

Ko ljubezen spet potrka bo v vseh kinematografih od 11. maja, glasba iz filma pa nam prinaša kar pet novih pesmi izvrstne zvezdnice Celine Dion, poleg šestih vsem znanih uspešnic, med katerimi so “It’s All Coming Back to Me Now”, “All by Myself” in “That’s the Way It Is”. Poleg Celine Dion bo gledalke in gledalce prevzela tudi privlačna igralska zasedba: Priyanka Chopra-Jonas, Nick Jonas in Sam Heughan že leta vzbujajo pozornost z očarljivim videzom, sijajnimi pogodbami z luksuznimi znamkami in pogostimi nominacijami na lestvicah najbolj vročih osebnosti v šovbiznisu.