Lepota in zdravje

Priljubljena blagovna znamka v novi privlačni kategoriji vitaminskih vod

16. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

Nova osvežilna doza vitaminov in naravnih dvojnih okusov, Cedevita vitaminske vode Feel good, Energising in Relaxing  so že na policah večine maloprodajnih trgovin, do konca maja pa bodo prisotne na skoraj vseh prodajnih mestih.

Cedevita, priljubljena regionalna blagovna znamka vseh generacij, je lansirala nov izdelek: Cedevita vitaminske vode. Medtem ko jo po eni strani odlikuje več kot petdesetletna tradicija, pa po drugi strani pozorno prisluhne novim trendom in željam svojih zvestih potrošnikov. In trendi so takšni, da si vedno več potrošnikov želi več hidracije, manj kalorij, veliko vitaminov in mineralov, a tudi to, kar je najpomembnejše – dober okus!

Na krilih teh spoznanj je Cedevita odločila zaplavati v nove vode – v vitaminske vode, eno najhitreje rastočih kategorij brezalkoholnih pijač pri nas in v svetu. Tako prihaja k nam Cedevita vitaminska voda v treh osvežujočih okusih, narejena z naravnimi aromami, brez sladil, z malo kalorijami … in seveda s skrbno izbranimi vitamini in minerali.

“Že generacije uživajo v pripravi Cedevite čisto po lastni meri, mi pa verjamemo, da je vstop v nov segment gotovih pijač logičen korak naprej, kar potrjuje tudi na stotine različnih potrošnikov, s katerimi smo se posvetovali pri razvoju tega zanimivega proizvoda. V teh pogovorih smo slišali veliko o njihovem hitrem življenjskem slogu. Ne obljubljamo čudežev, nimamo čarobne formule, smo pa razvili napitek, obogaten z vitamini, ki nam lahko pomaga, da si nekoliko oddahnemo, povrnemo malo energije ali, kot radi rečemo, ‘pridemo malo k sebi’. Cedevita je sinonim za vitamine. Od tod tudi slogan – IME POVE VSE – in z veseljem  bomo še naprej z močjo vitaminov dvigali razpoloženje in energijo naših potrošnikov,” je povedala Hana Rukavina, višja vodja razvoja blagovnih znamk.

Foto: Cedevita
Foto: Cedevita

Priporočene objave, ki bi vam lahko bile všeč

Kulinarika, Prosti čas
Stavimo, da o grahu tega niste vedeli
Prosti čas
Top 6 skritih hrvaških biserov, ki si jih morate ogledati
Tehnologija
Novi Huawei P60 Pro  – šah mat poteza Laure Unuk
Dom in vrt, Kulinarika
LUŠTne ideje za poletne zabave!
Prosti čas
Poletni trendi: Obutev in modni dodatki v živih barvah!