Tehnologija

Prikupen majhen projektor, ki v vašo spalnico prinaša zvezdnato nebo

12. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Iščete način, kako v svojo spalnico vnesti pridih čarobnosti?

Ali imate otroke, ki jih je strah pošasti iz omare in jim želite spremeniti večere v nekaj lepega? The Freestyle je prenosni LED projektor podjetja Samsung, s katerim lahko lepoto zvezdnatega nočnega neba prenesete v svoj dom. Ta inovativna naprava ustvarja mirno in sproščujoče vzdušje, ki vam lahko pomaga pri sprostitvi po dolgem dnevu.

Foto: Samsung

The Freestyle je eleganten in sodoben projektor, ki ga lahko uporabite na različnih površinah, vključno s stropom in stenami. Zaradi njegove kompaktne in prenosne zasnove ga lahko brez težav vzamete s seboj, kamor koli greste. The Freestyle je presenetljivo enostaven za uporabo, zato ga lahko v hipu nastavite in takoj začnete uživati v najljubših filmih, televizijskih oddajah in pretočnih storitvah.

Foto: Samsung

Nikoli več vam ne bo treba zreti v dolgočasno, prazno steno – pustite domišljiji prosto pot in ustvarite edinstveno vzdušje, ki odraža vaš osebni slog. Projektor The Freestyle ima poleg impresivnih tehničnih lastnosti vgrajene tudi različne vsebine, s katerimi lahko s projiciranjem na stene in strop ustvarite popolno vzdušje zvezdnate noči. Preoblikujte svoj prostor po svojih željah z utripajočimi zvezdami, polno luno ali čudovito galaksijo – možnosti so neskončne. Ne glede na to, ali želite ustvariti romantično vzdušje za posebno priložnost, ali se preprosto sprostiti po dolgem dnevu, vam lahko naprava The Freestyle pomaga ustvariti popoln ambient.

Foto: Samsung

Ker pa ni vsak dom enak, sploh pa ni enaka vsaka stena, The Freestyle namesto vas samodejno popravi poševne slike za pravilno poravnano pravokotno projekcijo ter izostri sliko, da je ta ostra in jasna. Samodejna izravnava poskrbi, da je zaslon raven na vsaki površini – tudi na mehki postelji ali kamnitem terenu v kampu. Tako je uživanje v visokokakovostni zabavi lažje kot kdajkoli prej, ne glede na to, kje se nahajate.

Poleg tega lahko s 180-stopinjskim dinamičnim kotom enostavno nastavite projekcijo na poljuben kot in jo z nekaj preprostimi kliki premaknete s stene na strop. To pomeni, da lahko ustvarite resnično poglobljeno izkušnjo, ki vas popelje v drug svet, ne glede na to, ali želite gledati film na postelji, ali pa si privoščite prijetno noč pod zvezdami.

Foto: Samsung

Brez dobre glasbe ni dobrega večera, zato bo naprava The Freestyle poskrbela z zmogljivim vgrajenim zvočnikom, ki zagotavlja 360-stopinjski zvok za realistično zvočno izkušnjo, ne glede na to, kje ste.  V kombinaciji z ločljivostjo Full HD in živahnimi barvami bo vaša izkušnja zvezdnatega neba resnično poglobljena in čeprav boste ležali v domači postelji boste mislili, da ste v središču vesolja!

Foto: Samsung

The Freestyle je tudi pametni projektor, ki ga poganja sistem Tizen. Z vgrajenima glasovnima pomočnikoma Samsung Bixby in Amazon Alexa lahko projektor upravljate z glasom. Svoje mobilne naprave lahko s projektorjem preprosto povežete tudi z aplikacijo SmartThings za naprave s sistemom Android in iOS. To pomeni, da lahko s telefona ali tabličnega računalnika preprosto dostopate do najljubših filmov, televizijskih oddaj in storitev pretakanja ter jih predvajate na velikem zaslonu.

The Freestyle je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo v svoji spalnici ustvariti čarobno vzdušje zvezdnate noči ali na kampiranju popestriti večere. Ne glede na to, ali se želite sprostiti, zabavati ali preprosto uživati v kakovostnem času s svojimi najdražjimi, bo ta prikupni mali projektor v vaše življenje zagotovo prinesel veselje in vznemirjenje. S svojo prenosnostjo, vsestranskostjo in impresivnimi funkcijami je The Freestyle popoln dodatek za vsak dom.

Več informacij o prenosnem projektorju The Freestyle vas čaka na spletni strani https://www.samsung.com/si/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/