Zabava

Ta teden v kinu: Srhljivka Trkanje v koči (Knock at the Cabin)

27. januarja, 2023 - Oglasno sporočilo

Rešite svojo družino ali človeštvo. Izberite.

Ta teden na velika platna prihaja nova mojstrovina vizionarskega režiserja M. Nighta Shyamalana, srhljivka z naslovom Trkanje v koči, ki bo družino na počitnicah postavila pred nepredstavljivo preizkušnjo – žrtvovati enega od članov družine in preprečiti apokalipso.


Shyamalan je srhljivko režiral, produciral in napisal scenarij skupaj s Stevom Desmondom in Michaelom Shermanom, in sicer po uspešnem romanu ameriškega pisatelja Paula Tremblayja Kabina na koncu sveta.

V glavnih vlogah zaigrajo Dave Bautista (Dune: peščeni planet, franšiza Varuhi galaksije), nominiranec za nagradi tony in emmy Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), nominiranka za nagrado BAFTA Nikki Amuka-Bird (Prepričevanje, Stari), novinka Kristen Cui, Abby Quinn (Čas deklištva, Landline) in Rupert Grint (Servant, franšiza o Harryju Potterju).

O zgodbi

V oddaljeni koči v gozdu štirje oboroženi neznanci vzamejo deklico in njena starša, ki so tam na počitnicah, za talce, od družine pa zahtevajo nepredstavljivo odločitev – da bi preprečili apokalipso, mora družina žrtvovati enega od svojih članov. Ker ima družina omejen dostop do zunanjega sveta, se mora odločiti, kaj verjame, preden je vse izgubljeno.