Lepota in zdravje

Preverite stil, ki se mu ne boste mogle upreti!

10. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Čudovite barve so pravi glasniki letošnje pomladi.

Čeprav smo še nedavno lahko uživali v snegu in nižjih temperaturah, je pomlad pred vrati in tu so daljši in toplejši dnevi, ki jih bomo želeli preživeti na soncu. Da bi prihod pomladi pozdravili tako, kot si ta priljubljeni in težko pričakovani letni čas zasluži, smo poiskali nove modele superg in čevljev.

Foto: Deichmann 

Pri tem si ne moremo zamisliti boljše lokacije kot so trgovine Deichmann, kjer so prav v teh dneh police napolnili s čudovitimi modeli živahnih barv iz nove kolekcije „Colorful life – barvito življenje“.

Barvito življenje – polno barv, pomladi in ljubezni do življenja!

Foto: Deichmann

Barvito življenje – Colorful life je kolekcija, ki slavi barve, pomlad in ljubezen do življenja, ki se z vrnitvijo pomladi ponovno vrača na naše ulice.

Kolekcija prinaša živahne odtenke zelene, oranžne, modre in rožnate v najrazličnejših modelih modnih superg, priljubljenih loaferk in čevljev s petkami. Zato ni dvoma, da lahko čisto vsaka to pomlad poišče svojo novo ljubezen do barv, jih vključi v pomladne stajlinge in popolnoma poživi svoj izgled. V živahnih barvah lahko v novi kolekciji najdemo tudi veliko modnih dodatkov, ki bodo pri tem pika na i!

Pozdravljamo pomlad z eksplozijo barv

Foto: Deichmann

Če je tudi vam dovolj sivine turobnih zimskih dni in komaj čakate pomlad, dišeče cvetje in tople sončne žarke, ga lahko poizkusite priklicati tudi z dodatki barv v svoj stajling. Bujenje na deževno jutro lahko deluje popolnoma demotivacijsko, vendar vas bo prav dodatek živahne barve na priljubljeni jakni, torbici ali paru čevljev zagotovo razveselil in odprl vrata radostnemu pričakovanju pomladi.

V marcu bomo v vse vrste stajlinga vkomponirali barve – od poslovnega stajlinga, kombinacij za sprehod po mestu ali v prostem času, ne bomo pa tudi pozabili na elegantne večerne kombinacije.

Kaj nam je še posebej všeč na novi kolekciji Barvito življenje – Colorful life?

Foto: Deichmann 

Priznamo, nova Deichmann kolekcija je vse prej kot dolgočasna. Že pogled na zabavne fotografije odkriva, kakšni sijajni modeli vas čakajo v kolekciji – vpadljivi čevlji, močne barve, lesketajoči se dodatki v najrazličnejših barvah in dekorativne linije. To bo najbolj zabavna igra stajlinga in zmagoslavna vrnitev zabave in razigranosti v modo.

Preverite najavo nove kolekcije Deichmann:

Obiščite spletno stran Deichmann in prisrčno vabljeni v najbližjo trgovino Deichmann, kjer vas že čaka nova kolekcija Barvito življenje, ki slavi radost življenja v barvah!