Kulinarika

Premierno: nova sezona vrhunske serije Argeta Exclusive

21. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Argeta Exclusive že vrsto let navdušuje z edinstvenimi kombinacijami okusov in podpisi priznanih chefov, s katerimi lahko nepozabno izkušnjo vrhunske kulinarike doživite kar doma. Tudi s 13. sezono niso razočarali, saj so pripravili pravo gurmansko izkušnjo, ki bo zagotovo navdušila vse ljubitelje visoke kulinarike. 

Prestižna linija izjemnih namazov je to leto v glavno vlogo postavila izzivalca čutil, chefa Filipa Matjaža. Najmlajši z Michelinovo zvezdico nagrajeni slovenski chef s svojimi izjemnimi kreacijami navdušuje in preseneča v restavraciji COB na slovenski obali, za Argeto pa je pripravil izjemno specialiteto, ki bo presenetila tudi vaša čutila. 

Zgodba, polna dramatičnih preobratov

Mladi mojster kulinarike živi za to, da pripoveduje zgodbe in s svojimi izjemnimi kombinacijami okusov izziva čutila svojih gostov. Z vsako jedjo, ki jo postavi na mizo, goste popelje skozi zgodbo, ki popolnoma pretenta čutila. V njegovi kuhinji vsak prvi vtis zavaja in vsak okus preseneti – in nič drugače ni z novim okusom Argete Exclusive. Navdih za mojstrovino je našel v divji ptici, fazanu, ki ga navdušuje že od malih nog, njegov presenetljiv in kompleksen okus pa je pospremil z lokalno istrsko sestavino, ki jo obožuje – kraljico domačega vrta, artičoko. S svojo nepričakovano kreativnostjo je mladi chef poskrbel, da vsak ugriz pričara zgodbo slovenske Istre, njegovega največjega navdiha.

Edinstvena izkušnja virtualnega okušanja

Chef Filip želi skozi svojo kulinariko pripovedovati zgodbe in ohranjati lokalno tradicijo, zato goste v svoji restavraciji aktivno vključuje v vsako jed. Ob lansiranju nove Argete Exclusive tako predstavlja tudi interaktivno virtualno izkušnjo, kjer nič ni tako, kot se zdi. Obiskovalci virtualnega doživetja boste spoznali Filipovo filozofijo in zgodbo za sestavinami, ki jih je izbral za letošnjo zvezdo med paštetami. Ob tem se lahko v ekskluzivni nagradni igri potegujete za edinstveno kulinarično popotovanje v restavraciji COB, kjer bo vaše čute izzival nihče drug kot chef Filip Matjaž. 

Prepustite se mojstrovini okusov, ki vas bo zagotovo navdušila. Nova Argeta Exclusive à la Filip Matjaž z okusom fazana in artičoke vas že čaka na policah najbližjih trgovin. 

Foto: Atlantic Group
Foto: Atlantic Group