Lepota in zdravje

Predstavljamo Eilish No. 2 – temna, privlačna nova dišava Billie Eilish

28. junija, 2023 - Oglasno sporočilo

»Zelo mi je bila všeč zamisel o temnejšem, deževnem svetu za ustvarjanje dišave Eilish no. 2 . Začeli smo z izvirnimi toplimi in sladkimi notami »Eilish«, nato smo dodali začinjene in lesne note, da smo dosegli bolj čuten občutek. (Billie Eilish)

Po svetovnem uspehu in prepoznavnosti njenega značilnega parfuma Eilish leta 2022 je Billie dobila navdih, da razišče druge vidike svoje ljubezni do dišav za svojo naslednjo kreacijo, lesno-cvetlični Eilish No. 2. Billie je želela prenesti občutek svoje čutne plati in biti ovita v note, ki se zlijejo s kožo.

Pri ustvarjanju svoje druge dišave je Billie vodil njen izraz, ki zajema vse njene čute, da bi vizualizirala barve, teksture, oblike in številke, ki predstavljajo njeno drugo dišavo.

Foto: Eilish No. 2

Kronologija in oblika številke 2 sta navdihnili ime in ustvarili povezavo med obliko zapisane številke in čutnimi linijami steklenice in slike.

Z bolj surovim in osupljivim raziskovanjem Billiejinih najljubših dišavnih not, Eilish No. 2 prinaša blago, mamljivo aromo, ki se odpre s svežino italijanske bergamotke in jablanovega cveta. Preliva se v lesno, zemeljsko pikantnost papirusa in črnega popra s kontrastom divjih, vlažnih cvetov maka. Osnovne note lesnega palo santo in ebenovine so mojstrsko vtkane v kovinski, niansiran preliv mošusa, da dopolnijo izkušnjo.

Foto: Eilish No. 2

Zasnovo stekleničke so, tako kot izvirnik, navdihnili Billiejini najljubši deli telesa: prsa, vrat in ključnica, pri čemer je ta izvedba narejena v temni, kovinsko skrilasto sivi barvi.

Osupljiva dišava, temne, lesne in privlačne note, Eilish No. 2 avtorice Billie Eilish, lansiran neposredno kupcem in na voljo izključno pri Douglasu od junija 2023.

Eilish No. 2 ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora ter je narejen iz čistih sestavin. Izdelek je brez krutosti in ima certifikat PETA Global Beauty Without Bunnies.