Dom in vrt

Postaja vaš dom vedno manjši? Opremite ga s pohištvom s prostorom za shranjevanje

5. januarja, 2023 - Oglasno sporočilo

Ne glede na to, ali živite v manjšem stanovanju ali večji hiši, v vsakem domu se naberejo stvari, ki so nam ljube in jih ne želimo zavreči ali jih potrebujemo le krajši čas leta.

Pohištvo s prostorom za shranjevanje za organiziran in urejen dom

Če opremite svoj dom s pohištvom, ki ima hkrati tudi prostor za shranjevanje, bo vam dom vedno organiziran in urejen. Zimske odeje, smučarska oblačila ali brisače za na plažo bodo vedno imele svoj prostor, tudi v delu leta, ko jih ne potrebujete. Ko stvari niso na svojem mestu in je prostor nepospravljen, se nam lahko zdi, da ne prostor ne diha in postane dušeč, natrpan in zadušljiv. Pohištvo s prostorom za shranjevanje bo prineslo dodatno mesto pod kavčem, posteljo, na policah, pod sediščem tabureja, v omarah ali drugih rešitvah za shranjevanje.

Foto: Mimovrste

Kakšno pohištvo s prostorom za shranjevanje izbrati?

Pohištvo s prostorom za shranjevanje se razlikuje glede velikosti in namembnosti, zato razmislite, koliko ga potrebujete. Možnosti je res veliko, tako da boste lahko izbrali takega, ki se bo odlično ujemalo z vašimi potrebami in značilnostmi vašega doma. To je odličen način, da dobro izkoristite vsak kvadratni meter, kotiček in vogal, kar je še posebej pomembno, če imate že v osnovi nekoliko manj prostora. Postelje in kavči s prostorom za shranjevanje so odlična rešitev, saj lahko prostor uporabite večkrat. Kot posteljo, za shranjevanje, včasih pa tudi kot zofo ali prostor za dnevni počitek. Nekatere postelje imajo v okvir že vgrajene knjižne omare ali regale.

Foto: Mimovrste

Pohištvo s prostorom za shranjevanje – odlična rešitev za vsak dom!

Vgrajen prostor za shranjevanje pod posteljo ali kavčem je res praktična rešitev primerna za vsak dom. Glede na pestro ponudbo pa pri izbiri pohištva s prostorom za shranjevanje ne bo treba sklepati kompromisov glede videza, saj lahko to pohištvo lepo vključite v svoj osebni slog. V elegantne in prostorne omare lahko pospravite veliko stvari, hkrati pa se odlično skladajo z večino drugega pohištva, tudi če so bile predhodne barvne izbire bolj drzne in pisane. Vedno lahko dodate v svoj prostor nekaj polic ali omaric in jih uporabite za shranjevanje spominkov, knjig in drugih stvari. Da vam dolga leta skupnih doživetij prinesejo le lepe spomine, brez težav, kam bi kakšne spominke pospravili.