Prosti čas

Polepšajte si dan s piškotki Lasta

15. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

V stresnem vsakdanu si je pomembno vzeti trenutek zase. Če ga pospremite z grižljajem piškotov Lasta je sreča zagotovljena.  Tradicija, bogati in raznoliki okusi se povezujejo v unikatne, nepozabne izdelke. Krhki keksi, napolitanke in bogato polnjene palčke obljubljajo sladke trenutke. 

Zgodovina sladke tradicije

Lastina zgodba se je začela pred 70 leti v majhni mestni pekarni s 14. pridnimi zaposlenimi. Zaradi rasti se je že leta 1977 povečalo število izdelkov, dodane si bile napolitanke in piškoti. S to investicijo je Lasta postala eno izmed vodilnih slaščičarskih podjetij tistega časa. Takrat so cele generacije uživale v nostalgičnih okusih. Zahtevnim 90. letom je sledilo težko obdobje boja za preživetje in po dolgem obdobju mirovanja je Lasta leta 2022 ponovno razprla svoja krila. Zdaj izdelki v ponudbi prinašajo še več koščkov sreče, več okusov in čisto nove zgodbe …

Foto: Violeta

Okolju prijazno sladkanje

Izdelki Lasta so okolju prijazni že od samega začetka izdelave. Energija za proizvodnjo je 100 % pridobljena iz solarnih panelov. Sončni dnevi mesta Čapljina tako poskrbijo za peko in pakiranje sladkih, certificiranih dobrot. Sama embalaža je narejena na osnovi naravnih, okolju prijaznih materialov kot sta papir in karton. Ladjice polnjenih keksov ali palčk lahko z lahkoto reciklirate ali pa tudi ponovno uporabite. Potem, ko pohrustate vse slastne piškotke lahko v njih posadite rože. Tako bodo izdelki Lasta še naprej lepšali vaše dni.  Ne skrbite za stranske produkte, ki ostanejo po peki in izdelavi. Ponovno se uporabijo za recikliranje. 

Gurmanski okusi

Piškoti, napolitanke in čajno pecivo so narejeni po originalnih receptih iz skrbno izbranih svežih sestavin najvišje kakovosti. Uporablja se sveže maslo, jajca in naravne arome, tako kot nekoč naše babice. Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil. Okus in vonj vas bosta tako ponesla nazaj v otroštvo v domačo kuhinjo. Niste prepričani katere piškotke bi preizkusili najprej? Ne glede na to ali ste ljubitelj čokolade, sadnih okusov, mehkih piškotov ali hrustljavih tekstur imamo zagotovo nekaj za vas.

Foto: Violeta

Imate najraje sadne okuse?

Poskusite mehak keks Štrudla narejen iz izbranih naravnih sestavin. Kar 42 % keksa predstavlja bogato figovo polnilo. Bogat nadev s koščki fige in ostale izbrane sestavine (jajca, maslo in mleko) zagotavljajo neustavljivo hrustljavost in mehko sredico, naravna aroma vaniline pa izpopolni okus. Vanilja je glavna aromatična sestavina vaniljeve orhideje. Pridobi se iz strokov, ki so polnjeni s tisoč drobnimi semeni. Izdelki Lasta ne vsebujejo umetnih barvil in zato izgledajo, kot če bi jih spekli doma.

Na voljo tudi Štrudla polnjena s čokolado. 

Foto: Violeta

Bela čokolada je najboljša čokolada!

Okusite zapeljivo hrustljav vafelj narejen iz izbranih naravnih sestavin, polnjen s kremo iz bele čokolade. Okus dodatno izpopolni naravna aroma vanilje. Brez umetnih barvil. Naj vas polnjene palčke znova osvojijo in povedo svojo sladko, edinstveno zgodbo Laste. Na voljo tudi polnjene palčke z lešnikom in polnjene palčke z okusom kave.

Foto: Violeta

Ste ljubitelji belgijske čokolade?

Belgijska čokolada je že od nekdaj sinonim za kakovost in razkošje. Zgodovina te čokolade sega v 18. stoletje še danes pa sestavine in način proizvodnje ostajajo skrivnost. Ko boste poskusili omamno čokolado v kombinaciji s krhkim keksom Lasta, boste ostali njen oboževalec za vedno. Piškoti so narejeni v petih motivih, ki simbolizirajo tradicionalni ples Linđo. Sveže, naravne sestavine jajc, masla in aroma vanilje poskrbijo za okusen prigrizek.

Ne glede na to katere piškote Lasta boste poskusili vam bodo nepozabni okusi in tradicionalni recepti ponesli do spektakularnih trenutkov.  Že na voljo v trgovinah Mercator. 

Lasta. Na krilih dobrega.

Foto: Violeta