Prosti čas

Pogrešate oddih s pogledom na morje?

6. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Zdravilno moč naravnih dejavnikov iz Sečoveljskih solin so na območju Portoroža odkrili že v 13. stoletju, ko so benediktinci v bližnjem samostanu uporabljali slanico, solinsko blato, morsko vodo in sonce za zdravljenje revmatičnih bolezni. Enake naravne elemente v Portorožu uporabljajo še danes, kraj pa odlikuje tudi edinstvena mediteranska klima, dolga sprehajalna pot ob morju ter peščena plaža.

Foto: LifeClass

Resort LifeClass Hotels & Spa Portorož se nahaja tik ob morju. Združuje šest hotelov najvišjih kategorij, 11 restavracij in barov, konferenčni center Portus, bazene s termalno in ogrevano morsko vodo ter pestro ponudbo wellness in masažnih storitev. LifeClass storitve temeljijo na holističnem pristopu, kjer je v ospredju sprostitev duha in telesa.

Foto: LifeClass

Prebujanje v udobnih sobah s pogledom na Piranski zaliv je posebno doživetje. Vonj po mediteranskih drevesih, zvok valov in ptičje petje so tukaj stalnica. Ko se naužijete teh lepot, je čas za bogat mediteranski zajtrk, nadaljevanje dneva pa je popolnoma vaša izbira. Naj bo to sproščanje na prenovljeni plaži Meduza, vodna aerobika v bazenih s termalno vodo ali nordijska hoja po čudoviti Slovenski Istri. Ko ste že tukaj, zakaj si ne bi privoščili malce razvajanja? Na primer, Thalasso masažo s koncentrirano morsko vodo in brinjevim oljem ali pristne lokalne specialitete s pogledom na morje? Prerodili se boste.

Sobe hotelov LifeClass Portorož so zasnovane z mislijo na udobje gosta in zagotavljajo miren umik od zunanjega sveta. Večina sob se ponaša z zasebnim balkonom, kjer se lahko sprostite in uživate. Sobe s pogledom na morje pa se ponašajo z dih jemajočim razgledom na morsko modrino. Naše predano osebje vam je vedno na voljo in poskrbi, da odmislite vse vsakdanje skrbi.  

Pomlad je čas za pripravo telesa na tople dni

Foto: LifeClass

Privoščite si dan razvajanja v Termah Portorož, kjer lahko izbirate med različnimi lepotnimi, razstrupljevalnimi, terapevtskimi in estetskimi tretmaji. Od masaž do nege obraza, naši strokovni terapevti vam bodo pomagali, da se sprostite in pomladite v mirnem in tihem okolju.

Foto: LifeClass

Izleti do mirnih vasic in pohajkovanja po številnih pohodnih poteh ter gričih v okolici Portoroža bodo vse aktivne navdušence nagradili z razgledi, ki jim ni para.

Sprehodite se po plaži, nadihajte se svežega morskega zraka in se prepustite izkušenim rokam maserjev Term Portorož. Druga možnost je, da počivate ob zunanjih bazenih z osvežilno pijačo v roki in uživate v soncu ter osupljivem pogledu na morsko modrino.

Foto: TZP/Jaka Ivančič

Ne zamudite ugodnih cen bivanj v hotelih LifeClass Portorož mesecu marcu.

Z več informacijami vas pričakujemo na:  05 692 90 01 in na  booking@lifeclass.net.