Prosti čas

Osvojite pohodniško doživetje v Grčiji! 

10. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Sodelujte v nagradni igri adidas Terrex in INTERSPORT Slovenija, v kateri lahko z malo sreče in hoje osvojite ekskluzivno pohodniško dogodivščino na Peloponezu za dve osebi med 8. in 10. decembrom 2023.

Le nekaj korakov vas loči od brezplačnega dvodnevnega potovanja v Grčijo za dve osebi, na katerem vas poleg letalskih kart, namestitve in prehrane čaka osvežujoč paket dobrodošlice, dva organizirana pohoda z angleško govorečim vodičem in edinstvena priložnost, da v praksi preizkusite novosti iz pohodniške kolekcije adidas Terrex.

Tri črte, ki povezujejo šport, naravo in zabavo

V pohodniški ponudbi znamke adidas Terrex najdete oblačila, ki omogočajo raznoliko, 4-slojno plastenje, s katerim se hitro in učinkovito prilagodite spreminjajočim se razmeram med svojo pustolovščino v naravi. Z dodatno plastjo ali brez, v oblačilih adidas Terrex ste pripravljeni osvojiti kateri koli cilj in to storiti v slogu. Klasično oblikovanje, kakovostni materiali, inovativne tehnologije in edinstveni detajli, ki dodajo tisto piko na i, so razlogi, da osvežite svojo pohodniško garderobo z novimi pohodniškimi kosi s tremi črtami. Pred naslednjim skokom v objem narave zato raziščite široko ponudbo pohodniških oblačil adidas Terrex v prodajalnah ali v spletni trgovini INTERSPORT Slovenija.

Za varen korak pa poskrbi obutev adidas Terrex, ki je ustvarjena za aktivno preživljanje časa na prostem. V njej se boste vedno počutili udobno – pa naj bo pri hitrejših ali počasnejših, krajših ali daljših ter na bolj ali manj urejenih poteh. Ne glede na to, kaj imate v planu, lahko v teh čevljih osvojite svoje cilje ter se ob tem počutite in izgledate odlično. V Intersportovi ponudbi obutve adidas Terrex se najdejo pohodniški čevlji, opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, katere zagotavljajo varnost in udobje. Izberite popolne čevlje za vzpone na s soncem obsijane skalnate vrhove, pohode skozi deževne kanjone ali sprehode po gozdnih stezicah.

S tremi črtami ste lahko prepričani, da ste pripravljeni raziskati prostrano naravo. Zato zavežite vezalke, se zavijte v primerno število slojev pohodniških oblačil in ste pripravljeni na akcijo!

Kako do grške pohodniške pravljice?

1. korak:

Na svoj pametni telefon prenesite aplikacijo Komoot in se ustvarite uporabniški račun.

2. korak:

V nastavitvah svojega profila znotraj aplikacije Komoot označite, da so vaše aktivnosti in zgodovina prehojenih poti javno vidne.

3. korak:

Izpolnite obrazec za sodelovanje, ki je objavljen tukaj.

4. korak:

Oglejte si seznam 15 različnih nagradnih poti, ki jih najdete v različnih delih države in izberite tisto, katero boste prehodili. Ne pozabite, da morate izbrano pot zaključiti najkasneje do 15. novembra 2023.

Foto: Intersport

Skupaj do vrha Šmarne gore ter Celjske koče in Grmade

V hribih je lepše v družbi, zato vas INTERSPORT in adidas vabita na druženje v naravi, s katerim lahko opravite tudi svoj nagradni pohod! Ta vikend, v soboto, 11. in nedeljo, 12. novembra, vas bodo pričakali na izhodišču označenih poti na Šmarno goro v Ljubljani ter Grmado in Celjsko kočo v Celju. Poleg spodbudnih besed in pomoči pri prijavi na nagradno igro, vas bo na vrhu pričakal topel napitek in priložnost, da si v živo ogledate nekaj kosov iz najnovejše kolekcije adidas Terrex za pohodnike.

V soboto, 11. novembra, med 9. in 16. uro, ste vabljeni k izhodišču krožne nagradne poti, ki vas bo popeljala mimo Pečovniške koče na Grmadi do osvežilne adidas Terrex x INTERSPORT točke zraven Celjske koče in nazaj. Celotno pot si oglejte tukaj in ne pozabite, da lahko v aplikaciji uporabite navigacijo do izhodiščne točke. Več o dogodku lahko preberete na povezavi.

V nedeljo, 12. novembra, med 9. in 16. uro, pa bomo skupaj nabirali korake na drugi krožni nagradni poti. Ta se začne ob avtobusnem postajališču Tacenski most ter po Mazijevi stezi vodi preko Grmade do Šmarne gore in po drugi strani nazaj do izhodišča. Priporočamo, da si tukaj vnaprej ogledate celotno nagradno pot, za lažjo orientacijo pa lahko v aplikaciji Komoot vklopite navigacijo do izhodišča. Vse o dogodku si preberite tukaj.

Vse za vzpon, ki vam lahko prinese nepozabno dvodnevno pohodniško dogodivščino v Grčiji, najdete v prodajalnah in spletni trgovini INTERSPORT Slovenija.

Foto: Intersport