Avtomobilizem

Oplovih legendarnih 24 dni: Nova generacija vzbuja navdušenje

29. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

Opel ponovno obuja legendarnih 24, tokrat 24 dni in ne ur, kot nekoč.

Kampanja 24 ur je bila nekoč sinonim za najboljši dan za nakup novega Opla. Dan največjih prihrankov in ugodnosti, ki je navduševal kupce avtomobilov vrsto let, saloni pa so bili neprekinjeno odprti 24 ur. Tokrat so se pri Oplu odločili za prilagoditev kampanje in tako imate sedaj kar 24 dni časa, da razmislite in se odločite kateri Opel bi vam najbolj ustrezal.

V kampanji, ki traja do 7. junija 2023, bodo v središču najbolj priljubljeni in tudi najbolj prodajani Oplovi modeli: Corsa, Crossland, Mokka, Astra in Grandland. S temi vozili boste doživeli vrhunsko udobje, napredno tehnologijo in izjemno varnost, kar je značilno za znamko Opel.         

Corsa

Vznemirljiva športnost in brezkompromisna zmogljivost se združujeta v modelu Opel Corsa. Ta čudoviti avtomobil vas bo očaral s svojim dinamičnim dizajnom in izpopolnjeno tehnologijo, kot je na primer sistem samodejnega zaviranja za preprečevanje trka in sistemom zaznavanja pešcev. Medtem, ko osvaja ceste, Corsa ponuja osupljivo učinkovitost in zmogljivost. V okviru kampanje Oplovih legendarnih 24 dni je sedaj na voljo po neverjetni ceni od 13.990 EUR (ob nakupu na Opel financiranje).

Crossland

S svojim avanturističnim duhom in prostornostjo Crossland omogoča, da vsaka vožnja postane pravo doživetje. Ta kompaktni križanec je zasnovan tako, da se prilagaja vašemu dinamičnemu in zahtevnemu življenjskemu slogu. Zahvaljujoč naprednim varnostnim funkcijam in inovativnim tehnologijam v notranjosti je Crossland popoln sopotnik za vsako družino, bodisi za krajše izlete ali potovanja. Ujemite ga zdaj, po posebni ceni od 17.490 EUR (ob nakupu na Opel financiranje).

Mokka

Izstopite iz množice z Mokko, za 18.990 EUR ob nakupu na Opel financiranje, ki se ponaša z drznim in prefinjenim videzom, pionirko novega Oplovega podpisa – značilnim Oplovim vizirjem. Ta urbani križanec vas bo očaral s svojo agilnostjo in okretnostjo, hkrati pa vam bo omogočal uživanje v prostorni in dovršeni notranjosti, z novo čisto armaturno ploščo “Pure Panel”, ki povezuje dva zaslona in je osredotočena le na bistveno. Odlikujejo jo napredne tehnologije, kot so na primer prilagodljivi IntelliLux LED® matričnimi žarometi, prepoznavanjeprometnih znakov, pomoč pri ohranjanju voznega pasu, zaznavanje utrujenosti voznika, opozarjanje na nevarnost naleta s samodejnim zaviranjem v sili in zaznavanjem pešcev.

Astra

Astra združuje odlično vozno dinamiko, vrhunsko udobje in napredne tehnologije, za nepozabno vožnjo. Ta ikonični Oplov model, ki navdušuje že 30 let, vas bo prevzel s svojo aerodinamično obliko, izjemno tankimi žarometi IntelliLux LED®, ki prinašajo inovacije v segmentu kompaktnih avtomobilov, ter izčiščeno novo generacijo armaturne plošče “Pure Panel” s popolnoma zastekljenima zaslonoma odseva ter brezhibno integracijo ideje Oplovega vizirja tudi v notranjosti. Pridobite svojo Astro po posebni ceni, ki velja samo v sklopu kampanje Oplovih legendarnih 24 dni: 20.974 EUR (ob nakupu na Opel financiranje).

Grandland

Če iščete vozilo, ki združuje slog, prostornost in zmogljivost, je Grandland prava izbira za vas. Ta vrhunski SUV vas bo navdušil s svojim prestižnim videzom in naprednimi tehnologijami, kot je nočni vid. Infrardeča kamera na prednjem delu vozila zaznava toplotno razliko med živimi bitji in okolico ter “vidi” ljudi in živali na razdalji 100 metrov. Nočni vid je tudi usklajen s samodejnim zaviranjem v sili, kar vam omogoča največjo možno varnost na cesti. Izkoristite priložnost in si zagotovite svoj Opel Grandland po posebni ceni, ki velja samo v sklopu kampanje Oplovih legendarnih 24 dni: 26.490 EUR (ob nakupu na Opel financiranje).

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da postanete del Oplove legende. Obiščite pooblaščenega Opel trgovca in si zagotovite svoj sanjski avtomobil po posebni ceni, ki velja le med kampanjo Oplovih legendarnih 24 dni, do 7. junija 2023. Pri Oplu so prepričani, da boste svojega novega Opla vzljubili, zato ponujajo Jamstvo zadovoljstva, ki vam omogoča, da avtomobil po 30 dneh, oziroma 2.000 prevoženih kilometrih lahko vrnete, v kolikor se vanj ne bi zaljubili.

Opel – svoje legende ustvarjamo zdaj!