Avtomobilizem

Opel je edini, ki jamči zadovoljstvo

6. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

OPEL – nemški, dostopen in vznemirljiv. Tokrat pri Oplu stavijo na trojico Corsa, Mokka, Crossland.

Opel Corsa: Kraljica mestnih ulic

Najprej odkrijte Opel Corso – mestni avto, ki zabavne vsakodnevne vožnje združuje z osupljivimi tehnologijami in to že od 14.990 eur (z Opel financiranjem). Navdušila vas bo z drznim in športnim nastopom, s številnimi naprednimi asistenčnimi sistemi, ter edinstvenimi Intelli-Lux  LED®  matričnimi žarometi, ki nudijo izjemno osvetlitev v vseh položajih. Različica GS pa bo še dodatno utrdila svojo športnost z značilnim oblikovanjem prednjega in zadnjega odbijača, kromirano izpušno cevjo in posebnimi platišči. Prihodnost pa je vedno bolj naelektrena in v pomlad lahko zdrvite tudi s popolnoma električno baterijsko različico – Corso-e, ki je lahko vaša že od 149 EUR na mesec (z Opel financiranjem).

Foto: Opel

Opel Mokka si drzne biti drugačna

Če vam je Corsa, kraljica mestnih ulic premajhna, potem je morda za vas prava izbira Opel Mokka, ki je na voljo že od 19.990 eur (z Opel financiranjem). Mokka na novo postavlja pravila in vožnjo dviguje na višjo raven.

Foto: Opel

Mokka si drzne biti drugačna – vse od svetil s prilagodljivimi IntelliLux LED® matričnimi žarometi s 14 elementi, ki so edinstveni v tem segmentu, do nove maske – Oplov vizir. Izbirate lahko med raznolikimi pogonskimi sklopi, bencinski, dizelski ali 100-odstotno električni pogon, ter prinaša veliko funkcij, ki izboljšajo varnost, priročnost in udobje. Vse različice Mokke so namreč serijsko opremljene s prepoznavanjem prometnih znakov, pomoč pri ohranjanju voznega pasu, zaznavanje utrujenosti voznika, opozarjanje na nevarnost naleta s samodejnim zaviranjem v sili in zaznavanjem pešcev.

Na voljo so tudi 180-stopinjska vzvratna kamera, pomočnik za samodejno parkiranje, zaščita stranice in nadzor mrtvih kotov. Vrhunec ponudbe je ogrevan sedež z alkantaro in masažno funkcijo za voznika. Za vse športne navdušence ali tiste, ki radi dodatno izstopate, pa Opel ponuja Mokko v GS različici, z izrazito športnim videzom. V standardni obseg opreme so vključeni značilna rdeča obroba stranskih oken, sijajno črn vizir, črni zunanji okrasni elementi in oznake namesto kromiranih, rdeča obroba instrumentalne plošče, ter črna platišča iz lahkih kovin, streha in prav tako črna stropna obloga.

Opel Crossland: Idealen za aktivne in družine z otroki

Za aktivne, družine z otroki ter repatimi in kosmatimi štirinožci pa bo prava izbira Crossland (od 18.490 eur z Opel financiranjem). Prostoren, praktičen, pregleden, z udobno držo SUV-ja, ki prepriča z visoko stopnjo prilagodljivosti, saj je možno zadnje sedeže posamično vzdolžno pomikati in nastaviti naklon naslonjal. Razdelitev v razmerju 60:40 in vzdolžni pomik do 150 milimetrov omogočata povečanje prtljažnika od 410 l na 520 litrov in to v samo nekaj sekundah. Če zadnje sedeže popolnoma poklopite, pa se prostornina prtljažnika poveča na kar 1255 litrov.

Foto: Opel

Tudi pri tem modelu novi Oplov vizir celostno povezuje masko in žaromete, ter se razteza v eni sami potezi čez celoten prednji del vozila. Športen in privlačen pa je Crossland tudi v zadnjem delu, kjer temne zadnje luči poudarijo značilen Oplov svetlobni podpis v obliki krila. S številnimi ultra-sodobnimi tehnologijami in asistenčnimi sistemi, s katerimi je lahko opremljen Opel Crossland, bodo vožnje še bolj varne in sproščene: prilagodljivi LED žarometi z osvetlitvijo zavojev, asistenca za dolge luči in samodejno uravnavanje višine svetlobnega snopa, projekcijski zaslon, opozarjanje na nevarnost naleta s samodejnim zaviranjem in zaznavanje pešcev, opozarjanje na zapuščanje voznega pasu, zaznavanje utrujenosti voznika, nadzor mrtvih kotov, panoramska vzvratna kamera, samodejni parkirni pomočnik itd.

Jamstvo Zadovoljstva: V 30. dneh lahko avto vrnete

Naj dodamo, da je Opel edina blagovna znamka, ki jamči zadovoljstvo cenjenih strank. Pri Oplu so prepričani, da bo vaš novi Oplov avtomobil izpolnil vaša pričakovanja, še več, vzljubili ga boste. Prav zato edini v Sloveniji nudijo Jamstvo Zadovoljstva, kar pomeni, če z novim vozilom ne bi našli skupnega jezika, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih kilometrih pripeljete nazaj in vam vrnejo kupnino vozila. Tako preprosto in iskreno.

Povprašajte za ponudbo pri najbližjem pooblaščenem Oplovem trgovcu in odpeljite vaše izbrano Oplovo vozilo kar takoj z Jamstvom zadovoljstva.