Prosti čas

Odkrijte najlepše nove modele čevljev za to sezono v svoji najljubši trgovini

9. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

S prihodom pomladi so prišli tudi novi trendi obutve. Ta sezona je posebej pisana na kožo vsem zaljubljenim v modo, saj bodo našle vse – od ležernih modnih superg do elegantnih petk.

Ne glede na to, kakšen je vaš stil, je Deichmann, priljubljena destinacija za nakup kvalitetnih, trendnih in cenovno dostopnih modelov obutve, pripravil nekaj za vsakega v svoji novi kolekciji. V nadaljevanju preverite pregled najlepših modelov obutve, ki smo jo našli na policah trgovine Deichmann. 

Sandale v vpadljivih barvah

Foto: Deichmann

Zdi se kot da vsak dan preverjamo vremensko napoved, ki bi nam končno povedala, da je napočil čas za sandale. To sezono so obvezni modni kos in zaradi čudovitih modelov, ki smo jih našli v Deichmannu, še posebej nestrpno pričakujemo toplejše dni.

To pomlad in poletje bomo nosile sandale z debelejšimi podplati in platformami, blok petke in malo bolj drzen dizajn. Barve so to pomlad na zmagoslavnem pohodu in v fokusu svetovnih trendov, prav takšni modeli z bolj vpadljivimi barvami pa so tudi del Deichmannove nove kolekcije za pomlad in poletje. Udobne, trendne in prečudovite sandale so naš najljubši model obutve v Deichmannu.

Modne superge za bolj ležerni stil

Foto: Deichmann

Modne superge so postale novi standard, kadar govorimo o bolj ležernemu stilu, to sezono pa se bo nosilo vse, od belih modnih superg do takšnih v bolj vpadljivih barvah ali z dodatkom različnih vzorcev. Poiščite svoj priljubljeni par modnih superg v Deichmannu in uživajte  v trendni ležernosti, ki jo boste podarili vsakemu svojemu spomladanskemu ali poletnemu stajlingu.

Visoke petke za elegantnejši videz

Foto: Deichmann

Visoke petke so vedno v modi, to sezono pa prihajajo v najrazličnejših oblikah in višinah. Blok petke so trend številka ena, saj nudijo stabilnost in udobje in so popolne za nošenje skozi celotni dan, prav tako pa so priljubljeni tudi klasični elegantni salonarji, ki so to sezono doživeli zanimiv preobrat. Enostavne, lahkotne obleke in krajša krila bodo izgledala popolno v kombinaciji s katerim od trendnih modelov s petkami iz Deichmanna.

To pomlad vas v Deichmannu čakajo najlepši modeli vseh vrst obutve za pomlad in poletje! Nova kolekcija vas bo navdušila s svojim širokim naborom, kvaliteto in ceno in vas že čaka na policah, ogledate si jo pa lahko tudi na www.deichmann.com.

Preverite več v videoposnetku predstavitve nove kolekcije Deichmann: