Avtomobilizem

Odkrijte agilnost in vsestranskost Opel Corse

25. oktobra, 2023 - Oglasno sporočilo

Zaupanje je ključno vodilo vsakega odnosa in pri Oplu se tega dobro zavedajo. V kampanji Slovenski tedni Opla ne ponujajo zgolj privlačnih popustov pri nakupu novih Opel vozil, temveč vam zagotavljajo tudi Jamstvo zadovoljstva. Edinstvena ponudba vam omogoča, da vozilo v roku 30 dni ali do 2.000 prevoženih kilometrov vrnete, če z njim niste zadovoljni. Pri tem ste lahko brezskrbni – pri Oplu držijo besedo.

Opel Corsa: agilna in vsestranska:

Opel Corsa navdušuje že 40 let in do zdaj so jih proizvedli že več kot 14 milijonov. Na voljo je že šesta generacija Opel Corse – bolj moderna, dinamična in učinkovita kot kadar koli prej, je nedvomno eden izmed bolj prepoznanih avtomobilov Oplove flote. Ponaša se z ekonomičnimi bencinskimi in dizelskimi motorji z močjo od 55 kW (75 KM) do 74 kW (100 KM). Zmerna poraba goriva in navdušujoča vožnja sta značilna za vse pogone. Če pa ste navdušeni nad vožnjo z električnim pogonom, vam je Corsa dostopna tudi kot popolnoma baterijska različica, z imenom Corsa-e.

Foto: Opel
Foto: Opel

Zanesljiv in priročen vtis Corse dopolnjuje prijetna uporabniška izkušnja, ko se podajate naproti vsakodnevnim izzivom, pa naj bo to v urbanih središčih ali na slovenskem podeželju. Aktivna in pasivna varnost sta na visoki ravni. Corsa ponuja tehnologije in sisteme pomoči, ki jih stranke običajno poznajo le iz višjih segmentov vozil.Nadvse je priročen pogled 180-stopinjske panoramske kamere, samodejna asistenca za parkiranje, pa tudi varnostni sistemi, kot so opozorilo za preprečevanje trka s samodejnim zaviranjem in zaznavanje pešcev, sistem za ohranjanje voznega pasu in zaznavanje mrtvih kotov. Pravo razvajanje pa je ogrevanje prednjih sedežev in volana, kar še dodatno poveča udobnost vožnje v jesensko – zimskih dneh.

Corsa tudi v notranjosti ustvarja sodobno vzdušje. Vozniku je na voljo digitalni kokpit z informativno-razvedrilnim sistemom s 7,0 (17,8 cm) palčnim barvnim zaslonom na dotik. Še vedno pa ostajajo analogne ključne funkcije v avtomobilu, kot je uravnavanje temperature, klime, da ohranite pozornost na vožnjo in dogajanje na cesti. 

Foto: Opel
Foto: Opel

Pravite, da ste aktivni? Kolesarjenje, smučanje, jadranje, deskanje – Opel ponuja dodatno opremo, ki vam bo omogočila prevoz vse opreme in obenem zaščitila vaš avto.

Dodaten razlog, da obiščete najbližjega Opel partnerja za izračun je tudi Opel FlexCare jamstvo in asistenca. Gre za celovit program za vašo popolno brezskrbnost, ko poteče dvoletno jamstvo proizvajalca, ter Oplovo pomoč na cesti v primeru okvare ali nezgode, 24/7 v več kot 40 evropskih državah. Zapeljite se z Oplom, kamor hoče srce.

Več na https://www.opel.si/
Foto: Opel
Foto: Opel