Prosti čas

Obvestilo o delovanju Thermane Laško

9. avgusta, 2023 - Oglasno sporočilo

Obveščajo vas, da vse storitve v Thermani potekajo nemoteno (z izjemo bazenov). Zaradi odpravljanja posledic poplav bazeni v obeh hotelih ne bodo na voljo do predvidoma konca avgusta.

Wellness Spa Centri in Fitness Center hotela Thermana Park obratujejo nemoteno. Prav tako zdraviliško zdravljenje in obnovitvena rehabilitacija.Savna center v hotelu Thermana Park Laško je ponovno na voljo, med 10. in 20. uro, velja tako za dnevne kot za hotelske goste (na voljo so savne in tuši, brez notranjega bazena).

Za vse hotelske goste so organizirali kopanje na 3 drugih lokacijah, in sicer v Rimskih Termah, Termah Zreče in zunanjem kopališču Aqualuna Term Olimia, kjer je hotelskim gostom Thermane brezplačno na voljo:

  • Terme Zreče – kopanje v zunanjih in notranjih bazenih (45 min vožnje)
  • Terme Olimia / Aqualuna – kopanje v zunanjih bazenih (60 min vožnje, samo v primeru lepega vremena)
  • Rimske terme – kopanje v notranjem in zunanjem bazenu (lasten prevoz, vožnja 10 min; omejeno število oseb na dan 50)
Foto: Thermana Laško
Foto: Thermana Laško

Za lokaciji Zreče ali Aqualuno je organiziran tudi avtobusni prevoz (velja v primeru prijavljenih min. 10 oseb). Na kopanje se lahko gostje odpravijo tudi z lastnim prevozom. 

Namestitev

Za namestitev v njihovih hotelih vam bodo dodatno nudili 30 % popusta za bivanje do 31. 8. 2023.

Wellness 

Wellness Spa center s Fitnes Centrom ter Center zdravja in dobrega počutja obratujejo nemoteno (izjema je Solna soba). Fitnes center v Hotelu Zdravilišča Laško obratuje v omejenem obsegu. 

Savna center v hotelu Thermana Park Laško

Za hotelske goste je na voljo brezplačen vstop v Savna center v hotelu Thermana Park Laško, ki deluje med 10. in 20. uro. Savna Center je na voljo tako dnevnim gostom (proti plačilu) kot hotelskim gostom (brezplačna savna vključena v paket bivanja). Na voljo so vse savne in tuši, z izjemo ohlajevalnega bazena v savni, ki zaradi razmer ne deluje.

Medicina in fizioterapija

Zdraviliško zdravljenje in obnovitvena rehabilitacija poteka nemoteno, z izjemo koriščenja storitev bazenov. Center Fizioterapije in vse terapije delujejo nemoteno.

Kavarne hotela

Kavarne hotela in vsa gostinska ponudba obratuje nemoteno.

Kongresni center

Kongresni Center obratuje nemoteno.

Za vse informacije in rezervacije so vam na voljo na info@thermana.si ali 00386 3 42 32100. Zahvaljujejo se za razumevanje.